MØTES I MONACO: «King Arthur» Abraham og Carl Froch innleder tredje runde av Super Six-turneringen i Monaco. Den som til slutt vinner turneringen blir ubestridt verdensmester i super mellomvekt. Foto: EPA.
MØTES I MONACO: «King Arthur» Abraham og Carl Froch innleder tredje runde av Super Six-turneringen i Monaco. Den som til slutt vinner turneringen blir ubestridt verdensmester i super mellomvekt. Foto: EPA.Vis mer

«King Arthur» møter Froch på nøytral grunn

Innleder runde tre av Super Six-turneringen.

|||«King Arthur» Abraham og Carl Froch kommer til å møtes på nøytral grunn i Monaco når de innleder tredje runde av Super Six-turneringen i boksing.

Kampen er viktig, for seier betyr semifinaleplass i turneringen, og datoen for oppgjøret er satt til 2. oktober, melder arrangørselskapet Showtime.

Froch ville helst ha bokset på hjemmebane i England.

Abraham ville først og fremst ha kampen til Tyskland, mens Showtime hadde planer om å la oppgjøret gå i Montreal.

Nå blir det Monaco, og det skal alle være fornøyde med.

Bokserne får poeng for knockoutseier og seier på poeng, og etter de første to rundene er det Andre Ward som leder turneringen etter å ha vunnet begge sine kamper.

Han har fire poeng. Arthur Abraham på annenplass har tre, mens danske Mikkel Kessler deler tredjeplassen med Froch og Andre Dirrell.

Turneringen er for håndplukkede boksere i super mellomvekt, og den som til slutt vinner turneringen blir ubestridt verdensmester i denne klassen.

(NTB)