SKADEFRI: Joshua King er klar for dagens FA-cupkamp. Det bekrefter han i en tekstmelding til Dagbladet. Foto: Erik Berglund

Foto:Erik Berglund
SKADEFRI: Joshua King er klar for dagens FA-cupkamp. Det bekrefter han i en tekstmelding til Dagbladet. Foto: Erik Berglund Foto:Erik BerglundVis mer

King-comeback for Blackburn i dag

Bare spilt åtte minutter på to måneder - nå er han friskmeldt.

(Dagbladet): Joshua King (21) har slitt med to hamstringskader etter jul, og har bare spilt åtte minutter for Blackburn siden 5. januar.

Da Dagbladet intervjuet ham tidligere i uka, fortalte han at han må gjennomføre egne styrkeøvelser for lårmusklene resten av karrieren, for å unngå flere skader.

Han sa også at han var tilbake i trening, og derfor hadde et håp om å bli kampklar til helgas kvartfinale i FA-cupen mot Millwall (avspark 15.00 i dag).

Bekrefter i SMS
Det håpet gikk i oppfyllelse:

«Har kamp i dag ja :)» skriver King i en SMS til Dagbladet søndag formiddag.

Også Morten Gamst Pedersen er i troppen for et formsvakt Blackburn, som sliter med både karantener og skader før cupmøtet. Det kan borge for to norske representanter på The Den i dag.

Landslagsuttatt
Torsdag ble King for øvrig tatt ut i Egil Drillo Olsens landslagstropp til kvalifiseringskampen mot Albania 22. mars, til tross for hamstringproblemene som har gjort at han har vært på sidelinja i vinter.

- Vi har hatt kontakt med ham hele veien, sa Drillo ved uttaket.

- Han håper å få spille fotball for Blackburn før landskampen. Uansett har vi han med. Må han melde forfall, så er ikke det noe å gjøre med, men for sikkerhets skyld, så har vi han med her. Blir han frisk, og i tillegg kommer på banen før landskampen også, så er han viktig for oss.