FORBANNA: Joshua King var ikke fornøyd med å ha bomma på åpent mål seks minutter før slutt. Her med Mohamed Elyounoussi. FOTO: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
FORBANNA: Joshua King var ikke fornøyd med å ha bomma på åpent mål seks minutter før slutt. Her med Mohamed Elyounoussi. FOTO: Hans Arne Vedlog / DagbladetVis mer

Norge tok gruppeledelsen i Nations League

King forbanna etter missen: - Helvete!

Kan koste Norge dyrt.

Joshua King ble sparket ned opptil flere ganger i tirsdagens kamp mot Bulgaria på Ullevaal stadion. Det resulterte i fire gule kort til gjestene, og den perfekte hevn for nordmannen hadde da vært å score.

Men King bomma på to store sjanser i kampen. Først en tidlig i førsteomgangen, som fort ble glemt da Mohamed «Moi» Elyounoussi satte inn 1-0 etter 31 minutter.

Norge jaget en ny scoring gjennom hele kampen, men fikk det ikke til da det gjaldt som mest. Joshua King fikk en gedigen mulighet til å øke ledelsen seks minutter før slutt, men utrolig nok klarte nordmannen å bomme på ballen.

Foran seg hadde han ikke en eneste spiller, og han sto drøyt to meter fra målstreken. Altså egentlig et ferdigscora mål da ballen fra Rosted havna hos nordmannen.

- Helvete ass, sier King til TV 2s Marius Skjelbæk like etter sluttsignalet.

- Er det bommen du er sur på? spør Skjelbæk.

- Ja. Bommen ødela hele uka mi. Resten er jeg fornøyd med. Men den ødela hele kampen. Det var åpent mål.

- Verste bommen

King forklarte til TV 2 at ballen spratt foran ham, og at han burde stanget ballen i mål istedenfor å prøve å skyte den inn.

- Jeg trodde jeg hadde noen bak meg, så jeg skulle bare bredside den inn. Det er den verste bommen, sier King.

I bortekampen mot Bulgaria maktet ikke landslaget å score. I dag burde de hatt flere mål.

- Vi skulle hatt bedre målforskjell. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg blir sparka ned, jeg blir frustrert over at de ikke kan spille ordentlig fotball.

Gigantmissen kan nå vise seg å bli svært kostbar for Norge, med tanke på målforskjell dersom Norge og Bulgaria står med like mange poeng når gruppespillet avsluttes i november.

Nå topper Norge tabellen med 4-1 i målforskjell mot Bulgarias 5-3, etter at det står likt mellom de to lagene på innbyrdes oppgjør.

Lover scoring i helga

På hjemmebane stemte det altså bedre for de norske herrene i dag, mye takket være hjemmebanefordel, skal vi tro spissen.

- De har ikke fansen og dommerne med seg som sist. Vi ga dem sin egen medisin og er flinke til å drøye til riktig tid.

Selv om scoringen uteble i kveld, lover han mål når han er tilbake i England i helga.

- Jeg scorer på lørdag mot Southampton, sier Bournemouth-spissen.