NY AVTALE: Joshua King, her mot Drew Talbot i Porthsmouth, har signert en fireårig avtale med Bournemouth. Foto: James Marsh/BPI/REX/Shutterstock
NY AVTALE: Joshua King, her mot Drew Talbot i Porthsmouth, har signert en fireårig avtale med Bournemouth. Foto: James Marsh/BPI/REX/ShutterstockVis mer

King forlenget med Bournemouth

Fireårig avtale.

Joshua King ble Bournemouths toppscorer sist sesong. Nå er den norske landslagsspissen belønnet med kontraktsforlengelse.

King har signerte fireårig avtale med laget på sørkysten, melder Sky Sports. 24-åringen scoret seks Premier League-mål sist sesong.

– Jeg er veldig fornøyd. Jeg skrev under for tre år da jeg kom hit i fjor. Det er godt å bli belønnet når du har gjort det bra. Det er mange spillere som har skrevet nye avtaler de siste månedene, og de har fortjent det. Jeg er veldig glad for å skrive under for nye år, sier King til Bournemouths TV-kanal.

Bournemouth gjør seg klar for sin andre sesong på øverste nivå i engelsk fotball. De debuterte i PL med 16.-plass.

- Sikter mot topp ti

De røde og svarte serieåpner hjemme mot Kings gamleklubb Manchester United søndag.King har selv uttalt at han håper å score 15 seriemål denne sesongen.

– Jeg mener vi kan klatre på tabellen og sikte mot topp ti. Vi viste sist sesong at vi er gode nok til å overleve i denne serien, sier King.

Han er glad for å ha skrevet under før PL-sesongen er i gang.

– Sjefen nevnte for meg en uke inn i sesongoppkjøringen at jeg fortjente ny kontrakt etter forrige sesong, men jeg har kun fokusert på sesongoppkjøringen. Det er agenten og klubbens generalsekretær som har tatt seg av det. Det er godt dette er i boks til seriestarten, sier Oslo-gutten.