Joshua King

King fyrer løs: - Han løy

Vinteren 2021 byttet Joshua King (29) ut Bournemouth med Everton. Nå snakker den norske angriperen ut om «løgnene» til Carlo Ancelotti (62).

BRUTALT ÆRLIG: Joshua King mener nåværende Real Madrid-trener Carlo Ancelotti løy til ham. Real Madrid er foresendt Kings sitater, men ønsker ikke å kommentere saken. Video: Rødt Kort. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

STOVNER (Dagbladet): På «Deadline Day» i starten av 2021 hadde Joshua King valget mellom å signere for Fulham og Everton. Valget falt til slutt på Everton.

Der fikk han fattige 137 minutter spilletid fordelt på elleve kamper. I løpet av sesongens siste 18 kamper var han i troppen 16, ble byttet inn elleve og var ubenyttet reserve ved fem anledninger.

Everton, som hadde muligheten til å forlenge kontrakten til King, valgte å ikke ta opp denne opsjonen. Dermed er nordmannen ferdig i klubben etter bare seks måneder.

Ingen anger

Da valget falt på Everton i januar, begrunnet King avgjørelsen på følgende vis:

- Det handler om størrelse på klubben, treneren og signalene jeg fikk, sa han til Dagbladet.Selv om han er tydelig på at han ikke angrer over at han dro til Goodison Park, er han tydelig på at ikke alt ble som han ble forespeilet:

- Jeg angrer ikke på at jeg dro til Everton. Jeg fikk ikke sjansen, ikke en eneste start. Hadde jeg fått en start og ikke prestert, hadde jeg forstått det, sier King til Dagbladet.

- Jeg hadde et annet tilbud som ga mye mer sikkerhet, men fikk beskjed om at jeg skulle få spille og at jeg skulle få sjansen i Everton. Men det ble ikke levert, så da føler jeg at det ikke var meningen, bare.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.