King gikk bort til Rooney og sladret: - Det var han som kalte deg tjukk

Pekte ut Forren.

SA IFRA PÅ FLEIP:  Joshua King sto for Norges to målsjanser mot England. Han benyttet også anledningen til å ha det litt gøy på banen, på Vegard Forrens bekostning. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
SA IFRA PÅ FLEIP: Joshua King sto for Norges to målsjanser mot England. Han benyttet også anledningen til å ha det litt gøy på banen, på Vegard Forrens bekostning. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

England - Norge 1-0 (0-0).

LONDON (Dagbladet): England slo Norge 1-0 på Wembley i går kveld. Men etter treningskampen var det ikke bare resultatet det ble snakket om.

I forbindelse med opptakten til kampen, gikk midtstopper Vegard Forren ut og kalte Wayne Rooney for «tjukk». Engelske aviser lot seg ikke be to ganger, og boltret seg i ordspill etterpå.

Hvordan ble møtet mellom de to på Wembley? Vondt blod? Nei, da.

- Det var et veldig stort øyeblikk for meg. Jeg er både United- og Rooney-fan, og det handlet om å nyte øyeblikket, sier Forren til Dagbladet.

Hilste normalt De to hilste på hverandre før kampen, på helt vanlig måte. Heller ikke i 1. omgang var «tjukkas-uttalelsen» noe tema. Men i 2. omgang benyttet Forrens lagkamerat - Joshua King - anledningen til å kaste bensin på bålet.

Blackburn-spilleren henvendte seg til Rooney, og pekte på Forren:

- Det var han som kalte deg tjukk!

- Ja, det ble litt fleip i 2. omgang. Joshua sørget for å få fram at det var jeg som hadde slengt ut en kommentar. Rooney bare lo. Han er klar over hvordan engelsk presse fungerer. Ting blir blåst opp, forteller Forren.

Han lot uttalelsen falle i et intervju med TV 2.

- Hva tenker du om oppstyret?

- Jeg hadde ikke sett for meg at det skulle bli blåst sånn opp. Men det er artig for pressen, så får de noe å skrive om.

- Bryr seg ikke Han fortsetter:

- Jeg tror ikke Rooney bryr seg om hva en bygdegutt som meg går ut og sier. Jeg tror han rett og slett gir blaffen.

Forren understreker at uttalelsen ble sagt litt på fleip. Han mener Norge gjennomførte en bra kamp i går, tross 0-1-tapet.

- Vi hadde et bra defensivt fokus. England fikk ikke så mange sjanser på Wembley. Men du er aldri fornøyd etter et tap, sier Forren.

• Tirsdag starter EM-kvaliken. Da venter Italia på Ullevaal.

HVEM ER TJUKKEST?  Vegard Forren og Wayne Rooney på Wembley i går. Foto: NTB Scanpix
HVEM ER TJUKKEST? Vegard Forren og Wayne Rooney på Wembley i går. Foto: NTB Scanpix Vis mer