Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

King i Tottenham til 2010

Tror klubben har storhetstid i vente.

(Dagbladet.no): Det har vært mange spekulasjoner rundt Tottenham-kaptein Ledley Kings framtid etter at han avslo Tottenhams første kontraktstilbud for noen uker siden. I dag signerte han imidlertid en ny fireårsavtale med London-klubben.

Midtstopperen er blant landets beste midtstoppere når han er skadefri - men er for tiden ute med et brukket bein i vrista, i likhet med Wayne Rooney.

King tror Tottenham har suksessrike år foran seg.

- Denne klubben har en flott tid i vente. Det vil jeg være en del av, sier King.

- Vi har en flott gruppe spillere som er unge, sultne og ønsker å vinne trofeer. I tillegg har vi en glimrende manager som har gitt oss stor selvtillit og troen på det vi gjør, legger han til.

Om det holder til Champions League-spill neste sesong er mest opp til Arsenal og Barcelona 17. mai - men King gleder seg over at Spurs uansett er sikret europacupspill.

- Vi er selvsagt desperate etter å ta fjerdeplassen og spille i Champions League neste sesong, men selv om vi skulle falle utenfor, har det fortsatt vært vår beste sesong på lang tid.

- Vi kommer til å spille europacup på White Hart Lane uansett og det er noe vi bør gjøre hvert år, sier King.

<B>FORLENGET:</B> Ledley King blir på White Hart Lane de neste fire årene. Han tror fansen vil få mye å juble for framover.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling