King i Tottenham til 2010

Tror klubben har storhetstid i vente.

(Dagbladet.no): Det har vært mange spekulasjoner rundt Tottenham-kaptein Ledley Kings framtid etter at han avslo Tottenhams første kontraktstilbud for noen uker siden. I dag signerte han imidlertid en ny fireårsavtale med London-klubben.

Midtstopperen er blant landets beste midtstoppere når han er skadefri - men er for tiden ute med et brukket bein i vrista, i likhet med Wayne Rooney.

King tror Tottenham har suksessrike år foran seg.

- Denne klubben har en flott tid i vente. Det vil jeg være en del av, sier King.

- Vi har en flott gruppe spillere som er unge, sultne og ønsker å vinne trofeer. I tillegg har vi en glimrende manager som har gitt oss stor selvtillit og troen på det vi gjør, legger han til.

Om det holder til Champions League-spill neste sesong er mest opp til Arsenal og Barcelona 17. mai - men King gleder seg over at Spurs uansett er sikret europacupspill.

- Vi er selvsagt desperate etter å ta fjerdeplassen og spille i Champions League neste sesong, men selv om vi skulle falle utenfor, har det fortsatt vært vår beste sesong på lang tid.

- Vi kommer til å spille europacup på White Hart Lane uansett og det er noe vi bør gjøre hvert år, sier King.

<B>FORLENGET:</B> Ledley King blir på White Hart Lane de neste fire årene. Han tror fansen vil få mye å juble for framover.