KAN DEBUTERE: Joshua King er med i troppen til Manchester United som møter Galatasaray i Champions League i morgen. United er allerede sikret gruppeseieren, og har latt flere av stjernene slippe turen til Tyrkia. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN / NTB SCANPIX
KAN DEBUTERE: Joshua King er med i troppen til Manchester United som møter Galatasaray i Champions League i morgen. United er allerede sikret gruppeseieren, og har latt flere av stjernene slippe turen til Tyrkia. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN / NTB SCANPIXVis mer

King kan få Champions League-debuten i morgen

I Uniteds tropp mot Galatasaray.

Joshua King kan få sin Champions League-debut i morgen. Han er med i Manchester United-troppen til bortekampen mot Galatasaray.

United er allerede gruppevinner etter fire strake seirer, og manager Alex Ferguson lot flere av stjernene bli hjemme i dag. Blant dem er Wayne Rooney, Robin van Persie, Rio Ferdinand, Ryan Giggs, Paul Scholes og David de Gea.

King er en av åtte spillere i 21-mannstroppen som ikke har spilt en kamp i mesterligaen, og som kan få sin debut i morgen. To stykker, Tom Thorpe og keeper Sam Johnstone har fortsatt A-lagsdebuten til gode.

King meldte forfall til forrige ukes landskamp mot Ungarn på grunn av en ankelskade, men er nå frisk igjen. I morgen kan han få sin ilddåp i mesterligaen mot et Galatasaray-lag som hjemme på Ali Sami Yen stadion kjemper for avansement.

(NTB)