Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

King med mål og assist

Joshua King var toneangivende da hans Bournemouth spilte 2-2 mot West Ham.

I STORFORM: Joshua King leverte for Bournemouth mot West Ham. Foto: REUTERS/Peter Nicholls/NTB Scanpix
I STORFORM: Joshua King leverte for Bournemouth mot West Ham. Foto: REUTERS/Peter Nicholls/NTB Scanpix Vis mer

King satte selv inn 1-1 etter 17 minutter, før han spilte Callum Wilson fri foran den avgjørende 2-1-scoringen etter hvilen.

Andrij Jarmolenko hadde sendt gjestene fra London i ledelsen etter ti minutter. Et drøyt kvarter før slutt satte Aaron Cresswell inn 2-2 og sørget for uavgjort.

Det så en stund ut som King skulle få et mål annullert for offside for andre helg på rad. Dommeren avvinket først nordmannens mål, men etter bruk av videodømming ble scoringen stående. Dermed sto det 1-1.

27-åringen satte ballen i nettet etter å ha blitt servert av midtstopper Nathan Akè. Det var spissens andre ligamål for sesongen.

Like etter pause var det King som pirket ballen til angrepspartner Wilson. Han var klinisk og banket hjemmelaget i ledelsen.

16 minutter utlignet Cresswell for gjestene. King gikk i bakken innenfor 16-meteren like før slutt, men dommeren valgte ikke å gi straffespark.

Joshua Kings beste sesong i Premier League målt i antall mål var i 2016/17. Da scoret den norske landslagsspissen 16 ganger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling