Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

King med sitt første mål på ni måneder, men så satte Bolton inn denne 36-åringen

Tap for Blackburn på Boxing Day.

VETERAN:  I annen omgang kom en gammel kjenning på banen. Emile Heskey er tilbake i engelsk fotball på en korttidskontrakt med Bolton etter to sesonger i australsk fotball, og 36-åringen brukte bare noen minutter på å presentere seg. Foto: AFP PHOTO/ROSLAN RAHMAN/NTB SCANPIX
VETERAN: I annen omgang kom en gammel kjenning på banen. Emile Heskey er tilbake i engelsk fotball på en korttidskontrakt med Bolton etter to sesonger i australsk fotball, og 36-åringen brukte bare noen minutter på å presentere seg. Foto: AFP PHOTO/ROSLAN RAHMAN/NTB SCANPIX Vis mer

Joshua King gjorde sitt første mål siden mars da han 2. juledag endelig fikk starte for Blackburn igjen, men klarte likevel ikke å hindre at det ble 1-2-tap for lokalrival Bolton.

King hadde ikke startet for Blackburn siden 4. oktober, men takket for tilliten ved å gi laget ledelsen etter 41 minutter.

Nordmannen, som spilte på kanten, kom alene gjennom og rundet keeper før han trillet ballen i det tomme målet.

Tap til tross I annen omgang kom en gammel kjenning på banen. Emile Heskey er tilbake i engelsk fotball på en korttidskontrakt med Bolton etter to sesonger i australsk fotball, og 36-åringen brukte bare noen minutter på å presentere seg.

Etter 59 minutter ble han servert av en annen veteran, Eidur Gudjohnsen, og den tidligere landslagsspillere brakte balanse i regnskapet. Tre minutter senere avgjorde Darren Pratley til fordel for hjemmelaget.

Jonathan Parr spilte 90 minutter på Ipswichs venstreback da de tok et nytt steg mot opprykk med 4-2-seier borte mot Brentford.

Storseier I Norwich vant hjemmelaget hele 6-1 over Millwall uten Alexander Tettey på banen. Midtbanespilleren gikk glipp av kampen på grunn av en kneskade.

Serieleder Bournemouth tok tre nye poeng da de slo Fulham 2-0, mens Middlesbrough holdt kontakten med de to topplagene etter solide 3-0 mot et Nottingham Forest ute av form.

Også Derby imponerte med 4-0-seier borte mot Birmingham.

I bunn tapte Blackpool igjen, og laget er nå helt hektet av med 13 poeng. Neste lag på tabellen er Brighton med 20. Fredag var det Sheffield Wednesdays tur til å slå den hardt prøvede klubben.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media