MÅ UT I OMKAMP: Joshua King var den Blackburn-spilleren som kom nærmest scoring på The Den i dag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
MÅ UT I OMKAMP: Joshua King var den Blackburn-spilleren som kom nærmest scoring på The Den i dag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

King nikket i stolpen i comebacket

Målløs kvartfinale mot Millwall.

Millwall-Blackburn 0-0:

(Dagbladet): Etter seks ukers skadeavbrekk var Joshua King endelig tilbake i Blackburn-laget i dag.

Sammen med Morten Gamst Pedersen måtte han ta til takke med 0-0 borte mot Millwall i FA-cupens kvartfinale. Lagene skal derfor møtes til omkamp på Ewood Park seinere i måneden.

Millwall var klart best før pause, og skapte også de største sjansene i den siste omgangen.

Gamsten fikk en slitejobb sentralt på Blackburns midtbane, mens King ikke fikk mye boltreplass i sin venstrekantrolle i 4-4-2-formasjonen.

Men 21-åringen kom i hvert fall til bortelagets største sjanse, da han nikket ballen i stanga i andre omgang. Fire minutter før slutt ble han byttet ut, og fra benken kunne han konstatere at oppgjøret endte målløst.

- For meg er King ingen venstrekant i 4-4-2-formasjon, sa Ståle Solbakken, som var gjest i TV2s studio.

- Da må det spilles 4-2-3-1, for han er en bakromsspiller. I 4-4-2 må han ta så mye ansvar defensivt at han ikke får truet bakrommet framover. Men det var bra for Drillo, sa Solbakken, og siktet til at landslagsuttatte King endelig fikk kamptrening igjen.