Bournemouth slo Norwich ut av ligacupen

King og Bournemouth til kvartfinale i ligacupen

Joshua King og Bournemouth er klar for kvartfinale i den engelske ligacupen etter 2-1 i åttedelsfinalen mot Alexander Tetteys Norwich tirsdag.

GREIT VIDERE: Bournemouth er klar for ligacup-kvartfinale etter 2-1 mot Norwich. Foto: TGSPHOTO/REX/SHUTTERSTOCK
GREIT VIDERE: Bournemouth er klar for ligacup-kvartfinale etter 2-1 mot Norwich. Foto: TGSPHOTO/REX/SHUTTERSTOCK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En ankelskadd Joshua King var ikke å se på banen da Bournemouth spilte seg videre. Da er det godt for Bournemouth-manager Eddie Howe at han har andre måltyver å velge mellom. Junior Stanislas er én av dem.

Seks minutter før pause mottok den engelske spissen ballen på venstresiden, før han satte kursen inn mot hjørnet av 16-meteren. Alexander Tettey forsøkte å stanse Stanislas, men tre overstegsfinter og ett skudd senere måtte nordmannen se sitt lags keeper plukke ballen ut av nettet.

Skuddet gikk knallhardt over hodet på Michael McGovern.

Begge lagene hadde muligheter til å pynte på resultatet før pause, men ballen ville ikke nettet. Nærmest var gjestenes Dennis Srbeny, som minuttet før hvilen hamret ballen på innsiden av stanga. Ballen forsvant ut før den ble klarert til corner. På det påfølgende hjørnesparket ble ballen klarert på strek, før Tettey hamret den langt utenfor hjemmelagets mål.

Tredje kvartfinale

Norwich presset på for en utligning i annen omgang, og fikk uttelling da Onel Hernández ble spilt gjennom i ett overbefolket Bournemouth-felt. Tyskeren plasserte ballen til side for Artur Boruc i hjemmelagets mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer