<strong>KOMPISER:</strong> Joshua Kings Bournemouth knuste Hulls Adama Diomande i helga. King ville ikke bytte drakt med kompisen.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
KOMPISER: Joshua Kings Bournemouth knuste Hulls Adama Diomande i helga. King ville ikke bytte drakt med kompisen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Nordmenn i Premier League

King om Diomandes draktløgn: - Sa han det?

Mens Joshua King og Bournemouths utvikling peker rett opp, er situasjonen motsatt for Adama Diomande, Markus Henriksen og Hull.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I helga barket Joshua Kings Bournemouth og Adama Diomande og Markus Henriksens Hull sammen i Premier League.

Trioen var høyaktuelle for å starte oppgjøret, men endte alle opp med å bli benket. Der forble Henriksen gjennom hele kampen, mens King og Diomande varmet opp sammen på sidelinjen og ble begge bytttet inn i 2. omgang.

King erstattet Jordan Ibe etter 62 minutter, mens Andrew Robertson måtte vike for Diomande to minutter senere.

På det tidspunktet ledet Bournemouth 3-1. En halvtime senere jublet hjemmelaget for en overlegen 6-1-triumf. King bidro positivt med sitt innbytte og serverte blant annet Callum Wilson på mesterlig vis på 5-1-målet.

Da Dagbladet snakket med Diomande før kampen, sa Hull-spissen følgende:

- Joshua har sagt at han vil bytte drakt med meg etter kampen. Men det får han ikke, sa Diomande og smilte lurt.

- Jeg vil ikke ha drakta hans

King blir lettere sjokkert når Dagbladet gjenforteller uttalelsene.

<strong>I FORM:</strong> Joshua King og Bournemouth er et av Premier Leagues formlag. Foto: NTB Scanpix
I FORM: Joshua King og Bournemouth er et av Premier Leagues formlag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Sa «Dio» det? Sa han at jeg ville bytte drakt med ham? spør King forundret til Dagbladet.

- Jeg vil ikke ha drakta hans. Det må være Messi eller Ronaldo hvis jeg skal gidde å bytte drakt med noen. Dio er jo kompis. Jeg kan få drakta hans når jeg vil, sier 24-åringen.

Kings reaksjon får Diomande til å le. Bournemouth-spissen ler litt av det selv og skryter samtidig av landsmennene i Hull.

- Det er morsomt å møte Dio og Henriksen i Premier League. Det er fantastiske spillere som kommer til å gjøre mye bra for Hull, tror King.

I helga var det imidlertid King som kunne smile klart bredest i den norske duellen.

Motsatt utvikling

Etter en trå start på sesongen har Bournemouths konstruktive og attraktive fotball gitt resultater. Mens King og co har klartet opp på 11. plass med sju poeng på de tre siste kampene, har Hull, som åpnet sesongen sjokkerende godt, kollapset fullstendig og er nr. 16.

Tabellposisjonen er grei nok, men utviklingen er skremmende. Etter to strake seirer, har Hull bare tatt ett poeng på sju siste kampene. I de fire siste oppgjørene har de gått på tre stjernesmeller: 1-4 mot Arsenal, 1-5 mot Liverpool og 1-6 mot Bournemouth.

Neste helg møter Hull bunnkollega Stoke, mens Bournemouth får besøk av Tottenham. Den fjerde nordmannen i Premier League, Håvard Nordtveit, ble byttet inn på tampen da West Ham omsider holdt nullen og slo Crystal Palace 0-1 borte.

West Ham møter Sunderland hjemme neste lørdag. Aaron Cresswells karantene øker sjansene for at Nordtveit kan komme inn i startelleveren igjen.

<strong>NEGATIV UTVIKLING:</strong> Hull og Adama Diomande må gjøre grep om de skal overleve i Premier League. Foto: NTB Scanpix
NEGATIV UTVIKLING: Hull og Adama Diomande må gjøre grep om de skal overleve i Premier League. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer