King om Lazio-stjerne: - Spesiell type. Han bytter telefon hver måned

I Italia for første gang.

I ROMA FOR FØRSTE GANG: Joshua King, her sammen med Haitam Aleesami, er i Italia for første gang.   Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet  .
I ROMA FOR FØRSTE GANG: Joshua King, her sammen med Haitam Aleesami, er i Italia for første gang. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester United har fostret mange store fotballspillere, og i klubbens aldersbestemte talentrekker er det alltid noen aspirerende verdensstjerner.

Men som regel må de samme talentene finne seg nye klubber etter endt junioralder.

For tre år siden havnet trioen Joshua King, Ravel Morrison og Paul Pogba i denne situasjonen. For sistnevnte var det et frivillig valg, og Pogba har i Juventus utviklet seg til å bli en av verdens beste midtbanespillere.

Kompisene King og Morrison har imidlertid hatt en mer strevsom vei. Morrison ble omtalt som det største talentet av dem alle og helt på høyde med Cristiano Ronaldo ifølge Alex Ferguson, men har ikke fått ut sitt potensial.

Det har heller ikke King, som har slitt med mye skader og lite mål.

- Mistet kontakten I dag er alle samlet i Italia. King spiller landskamp mot Italia i Roma, mens Morrison spiller for Lazio og Pogba for Juventus.

Men det norske spisshåpet kommer ikke til å besøke sine gamle kompiser fra Manchester United. I hvert fall ikke Morrison.

- Jeg har ikke noe kontakt med ham nå for tiden. Han bor jo i Italia. Man mister kontakten med de fleste når man bytter lag, sier King til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.