SCORET: Joshua King berget poeng for Bournemouth. Foto: Matthew Impey/REX/Shutterstock
SCORET: Joshua King berget poeng for Bournemouth. Foto: Matthew Impey/REX/ShutterstockVis mer

Joshua King scoret mot Crystal Palace

King reddet poeng mot Palace

Crystal Palace manglet Alexander Sørloth, men lå likevel an til tre poeng borte mot Bournemouth. På tampen berget Joshua King 2-2 og ett poeng for vertene.

Sørloth er ute med skade, men Roy Hodgsons mannskap så ut til å kjempe til seg tre viktige poeng på bortegress. Til slutt måtte «ørnene» likevel nøye seg med ett.

Luka Milivojevic sendte Palace i føringen to minutter etter pause i lørdagens kamp, men Bournemouth utlignet ved Lys Mousset i det 65. minutt.

Kvarteret før slutt scoret Palace-stjernen Wilfried Zaha. Vingen sendte inn 2-1 med et nydelig langskudd, og hjemmelaget var plutselig i tidsnød.

Joshua King fikk en knapp halvtime som innbytter for vertene, og den norske spissen fikk nettsus da laget trengte det som mest. King pirket inn utligningsmålet for hjemmelaget etter corner minuttet før full tid, naturlig nok til hjemmefansens store glede. Det var Kings sjette seriemål denne sesongen.

Tre poeng kunne løftet Palace litt ut av nedrykkssumpen, men med lørdagens ene poeng er det kun tre poeng til Southampton på direkte nedrykksplass. Palace står med 31 poeng så langt. Bournemouth har en luke ned til sumpen med sine 38 poeng.

(NTB)