Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

King scoret for andre kamp på rad

Da Bournemouth slo Swansea 3-2.

I STORFORM: King mottok ballen på 16 meter, la den til rette og klinket den i mål i nærmeste hjørne bak Lukasz Fabianski. Foto: Reuters / Matthew Childs / NTB Scanpix
I STORFORM: King mottok ballen på 16 meter, la den til rette og klinket den i mål i nærmeste hjørne bak Lukasz Fabianski. Foto: Reuters / Matthew Childs / NTB Scanpix Vis mer

Den norske spissen scoret sitt fjerde mål for sesongen da han ga klubben sin ledelsen 2-1 etter 50 minutter. King mottok ballen på 16 meter, la den til rette og klinket den i mål i nærmeste hjørne bak Lukasz Fabianski.

Før King scoret hadde Max Gradel gitt vertene ledelsen med en flott volley etter 37 minutter, men Modou Barrow utlignet bare to minutter senere.

Etter at hjemmelaget gikk opp til 2-1, ble det igjen en kortvarig ledelse. Gylfi Sigurdsson banket ballen i mål fra 16 meter etter 62 minutter.

12 minutter før slutt falt avgjørelsen. Steve Cook headet inn 3-2 og sendte Dean Court til himmels. Denne gangen slo ikke Swansea tilbake.

Bournemouth klatret dermed opp på 13.-plass med 38 poeng. Foreløpig har den nyopprykkede klubben 13 poeng ned til nedrykksstreken, men det kan endre seg ettersom helgens runde er amputert på grunn av FA-cupen. Swansea ligger på 16.-plass med 33 poeng.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram