Kinnear forbannet på Røkke og Gjelsten

Wimbledon-manager Joe Kinnear raser mot klubbeierne Bjørn Rune Gjelsten og Kjell Inge Røkke. Han er lut lei ryktene om at Drillo skal overta som sjef i klubben. Nå krever han sin framtid avklart.

Den norske landslagstreneren var Gjelstens gjest på Wimbledons kamp mot Manchester United lørdag. Det var ikke Kinnear informert om på forhånd, og nå er tålmodigheten hans slutt.

- Det er på tide at nordmennene forteller åpent om planene sine, sier han til The Mirror.

- Det er ikke første gang jeg hører om dette. Jeg er møkk lei av at det henger norske journalister rundt i miljøet. Hvis trenden i eliteserien er å ansette utelandske managere, og de ønsker å følge opp i Wimbledon, bør jeg få vite det, sier Kinnear.

Personalsak

Jan Petter Storetvedt er daglig leder i Røkke/Gjelsten-selskape t Wyndmore, som eier Wimbledon. Han betegner dette som en personalsak som må løses.

- Det er beklagelig hvis Joe er frustrert. Vi synes ikke han har grunn til det. Han er i første året av en femårsavtale, og har fått klare signaler om at Wimbledon ønsker at han blir kontraktstiden ut, sier han.

Storetvedt kan ikke forstå hvorfor Drillos besøk på Selhurst Park skaper så kraftige reaksjoner.

- Han hadde jo muligheten til å se fire norske spillere på en gang, sier han til NTB.

Drillo-assistent?

Kinnear forteller at da Røkke og Gjelsten kom til klubben, foreslo de at Drillo skulle bli hans assistent.

- Kanskje de ikke likte svaret de fikk. Jeg bestemmer hvem jeg skal samarbeide med, og jeg har ansatt Lawrie Sanchez og David Kemp som mine assistenter, sier Kinnear.

Storetvedt sier at han ikke kjenner til at Drillo er lansert som assistent i Wimbledon.

Kinnear har vært lojal mot Wimbledon til tross for tilbud fra flere klubber, deriblant Tottenham, Celtic og Manchester City. Men nå er han usikker på om han orker mer.

- Hvis de skal oppføre seg sånn vil jeg ikke samarbeide med dem uansett. Da får de heller sparke meg og betale meg ut av kontrakten, siteres han i The Express.

NTB