Kinsey Wolanski

Kinsey kobles til internettkjendis

Undertøysmodell stormet banen.

STORMET BANEN: Undertøysmodellen Kinsey Wolanski, iført badedrakt for anledningen, stormet banen under første omgang av Champions League-finalen lørdag 1. juni. Video: Darren Davidson via Storyful Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Tottenham - Liverpool 0-2

Champions League-finalen er et høyrisikoarrangement, og det var store mengder politi og sikkerhetsvakter til stede under kampen.

Det hindret derimot ikke en kvinne å ta seg inn på banen.

Raskt ble det klart at det var undertøysmodellen Kinsey Wolanski som sto bak stuntet. Ifølge hennes egen Instagram-konto er hun kjæresten til Youtuberen Vitaly Zdorovetskiy.

Modell

Han er kjent som VitalyzdTv på videonettsiden, og har selv stormet banen under store anledninger tidligere. Den russisk-amerikanske mannen avbrøt VM-finalen i 2014 mellom Tyskland og Argentina.

Wolanski var nylig med i et klipp på Youtube-stjernens kanal. Hun hadde da på seg en identisk badedrakt med påskriften «Vitaly Uncensored», ifølge den svenske avisa.

Wolanski er ikke helt ukjent selv. Da dommeren blåste i fløyta for siste gang lørdag kveld, hadde hun 500 000 følgere på Instagram.

Ikke første gang

I fjor ble VM-finalen i Russland avbrutt av liknende scener. Dagens hendelse skal ikke ha vært en politisk markering, men det var i aller høyeste grad det som skjedde i fjorårets store finale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer