Kinsey Wolanski

Kinsey kobles til internettkjendis

Undertøysmodell stormet banen.

STORMET BANEN: Undertøysmodellen Kinsey Wolanski, iført badedrakt for anledningen, stormet banen under første omgang av Champions League-finalen lørdag 1. juni. Video: Darren Davidson via Storyful Vis mer
  • Tottenham - Liverpool 0-2

Champions League-finalen er et høyrisikoarrangement, og det var store mengder politi og sikkerhetsvakter til stede under kampen.

Det hindret derimot ikke en kvinne å ta seg inn på banen.

Raskt ble det klart at det var undertøysmodellen Kinsey Wolanski som sto bak stuntet. Ifølge hennes egen Instagram-konto er hun kjæresten til Youtuberen Vitaly Zdorovetskiy.

SE TV: Stemningen var til å ta og føle på da Liverpool vant Champions League, 0-2 over Tottenham. På Youngstorget i Oslo hadde tusenvis av supportere samlet seg for å følge kampen. Programleder: Kristoffer Løkås. Reporter: Øyvind Godø Vis mer

Modell

Han er kjent som VitalyzdTv på videonettsiden, og har selv stormet banen under store anledninger tidligere. Den russisk-amerikanske mannen avbrøt VM-finalen i 2014 mellom Tyskland og Argentina.

Wolanski var nylig med i et klipp på Youtube-stjernens kanal. Hun hadde da på seg en identisk badedrakt med påskriften «Vitaly Uncensored», ifølge den svenske avisa.

Wolanski er ikke helt ukjent selv. Da dommeren blåste i fløyta for siste gang lørdag kveld, hadde hun 500 000 følgere på Instagram.

Ikke første gang

I fjor ble VM-finalen i Russland avbrutt av liknende scener. Dagens hendelse skal ikke ha vært en politisk markering, men det var i aller høyeste grad det som skjedde i fjorårets store finale.

Se bilder fra CL-finalen her:

Live-published photos and videos via Shootitlive

Den russiske punk- og aktivistgruppa Pussy Riot tok på seg ansvaret den gangen. Pussy Riot skrev på Twitter at de blant annet ønsket at alle politiske fanger skulle løslates og at ulovlige arrestasjoner under demonstrasjoner må stoppes. De ønsket også at all politisk konkurranse skal lovliggjøres i Russland.

Et titall sikkerhetsvakter løp etter for å stoppe banestormene, men fikk uventet hjelp av en kroatisk spiller. Dejan Lovren tok tak og stoppet en av demonstrantene.