Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kippe: - RBK er bedre enn oss

Har trønderne som gullfavoritt.

ÅRÅSEN (Dagbladet.no): LSK - RBK 3-3.

Frode Kippe sendte Åråsen til himmels da han stanget inn 1-0 mot RBK etter bare fire minutter. Etter kampen fikk han også Widerberg-prisen av TV 2 som banens beste spiller.

Men selv om Lillestrøm hadde seieren i lomma til det gjensto få minutter, er Kippe nøktern når han blir bedt om å vurdere styrkeforholdet mellom Tippeligaens to største gullfavoritter.

- De er veldig gode. Jeg tror RBK er best. Jeg har til og med tippa dem som gullvinnere, sier Kippe.

Det betyr ikke at han ikke var skuffet over å tape to tilsynelatende sikre poeng i sluttminuttene - selv om han var forberedt på at det kunne skje.

- Det var bare et tidsspørsmål før RBK ville score på slutten der. Vi startet veldig bra de første 20 minuttene, men etter det sleit vi veldig.

- Ble dere for feige?

- Ikke med hensikt, men kanskje vi ble det. Vi klarte bare ikke å følge opp presset. Og det er ikke noen unnskyldning at vi var slitne i beina etter Royal League-finalen. Vi ble liggende noen meter bak hele veien, forklarer han til Dagbladet.no

MISTET 3-1-LEDELSE: Frode Kippe er åpenhjertig om RBKs styrke etter toppkampen i går. Foto: Arnt E. Folvik
MISTET 3-1-LEDELSE: Frode Kippe er åpenhjertig om RBKs styrke etter toppkampen i går. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer

LSK-trener Uwe Rösler mener måten LSK framsto bør være en inspirasjon for andre lag når de møter RBK.

- Det er fullt mulig å slå Rosenborg. Det må være oppløftende for de andre lagene å se denne kampen. Vi tar med oss masse selvtillit herfra, sier han til Dagbladet.no.

• Din kommentar: Hvor vanskelig blir det å slå Rosenborg?

Kippe: - RBK er bedre enn oss
SCORET SELV: Frode Kippe nikket LSK i føringen tidlig.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling