Kippe kan ha spilt sin siste Lillestrøm-kamp

LSK-kaptein Frode Kippe er suspendert i årets siste seriekamp, og har ikke fått ny kontrakt med klubben han har spilt over 400 kamper for.

SISTE KAMP?: Hvis ikke Lillestrøm ender på kvalifiseringsplass, ble søndagens kamp sesongens siste for Lillestrøm-kaptein Frode Kippe. Og kanskje hans siste kamp for klubben noensinne? Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
SISTE KAMP?: Hvis ikke Lillestrøm ender på kvalifiseringsplass, ble søndagens kamp sesongens siste for Lillestrøm-kaptein Frode Kippe. Og kanskje hans siste kamp for klubben noensinne? Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det er ikke noe nytt om hva som skjer med meg neste år, nei. Nå handler det først og fremst om å berge plassen, sier Kippe til Dagbladet.

I gårsdagens knokkelkamp mot Vålerenga fikk Kippe sitt femte gule kort for sesongen da han stemplet Daniel Fredheim Holm i magen. Dermed må han stå over årets siste seriekamp mot Molde til helgen.

- Det er lite som skal til for å få karantene. Jeg var klar over at jeg var i faresonen, men jeg prøvde å ikke tenke på det. I en sånn kamp som i går må du gi jernet. Det er en del av spillet mitt å være 100 prosent i alt jeg gjør, og da tar jeg konsekvensen av det, sier Kippe om situasjonen som førte til gult kort.

Kippe har ikke kontrakt i 2017, og dermed kan gårsdagens kamp mot Vålerenga ha vært hans siste i den gule drakta.

- Vi får se hva som skjer neste år. Jeg er litt i tenkeboksen selv, men er åpen for å diskutere. Personlig synes jeg det er morsomt å spille fotball, og jeg er motivert for å fortsette, sier Kippe.

- Skal litt til for at jeg flytterKippe var i Kolbotn frem til han var 19 år. Utenom de to oppholdene i Liverpool og Stoke sent på 90-tallet og tidlig på 2000-tallet, har han kun spilt i Lillestrøm i sin profesjonelle karierre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer