Kippe slår tilbake mot kritikken

Flere spillere skal ha slaktet trener Tom Nordlie.

(Dagbladet.no): Lillestrøm var tippet som gullkandidat, nå ligger de sist på tabellen.

- Folk er drittlei Tom. Vi har ingen respekt for ham.

Slik skal flere av Lillestrøm-spillerne ha omtalt treneren overfor Nettavisen, som skriver at tilliten er tynnslitt i «store deler av spillergruppa»

Men at trener Tom Nordlie og manager Jan Åge Fjørtoft ikke har tillit, det benekter kaptein Frode Kippe, som følge av et spillermøte i formiddag.

- Vi har full tiltro til både Tom og Jan Åge, fastslår han for Romerikes Blad - på vegne av det han understreker at er en samlet spillergruppe.

Tidligere i dag skrev samme avis at Fjørtoft og Nordlie lenge har vært på kollisjonskurs, og at den tilspissede situasjonen sannsynligvis gjør at minst en av dem må gå.

Konflikten skal ha blitt verre av Fjørtofts uttalelser om Nordlie etter kampen mot Brann. Men verken hovedpersonene eller Kippe vil bekrefte at det er gnisninger mellom de to.

- Hvordan er det for spillerne nå?

- Vi er irritert på at alle andre prøver å finne problemer og skape konflikter. Vi kjenner oss ikke igjen i medienes framstilling, derfor vil vi heller ikke delta i debatten, svarer Kippe til lokalavisa.

KIPPE STØTTER TRENEREN: Og Lillestrøm-kapteinen sier at alle spillerne har full tiltro til Tom Nordlie så vel som manager Jan Åge Fjørtoft. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX
KIPPE STØTTER TRENEREN: Og Lillestrøm-kapteinen sier at alle spillerne har full tiltro til Tom Nordlie så vel som manager Jan Åge Fjørtoft. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX Vis mer

Han har heller ingen formening om hva som har uttalt seg til Nettavisen.

- Ingen vet hvem som har sagt dette. Det medfører ikke riktighet det som står i saken. Vi er og har hele tiden vært bak Tom Nordlie, sier han til klubbens hjemmesider.

LSK-manager Jan Åge Fjørtoft vil ikke kommentere skriveriene eller si noe om hvordan stemningen er i LSK-korridorene.

- Hvis vi har interne ting å prate om, tar vi det internt, sier han til Dagbladet.no.

Kippe slår tilbake mot kritikken