Kippes hodestøt holdt til heldig seier for LSK

Vant borte mot Sandnes Ulf.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Frode Kippes hodemål før pause ga Lillestrøm en noe heldig 1-0-seier borte mot Sandnes Ulf i eliteserien søndag.

I det 40. minutt ruvet LSK-kapteinen høyest i luften og nikket kontant inn kampens eneste mål etter et hjørnespark fra Petter Vaagan Moen.

Gjestene fra Romerike var svært effektive og scoret på sin første ordentlige sjanse. Målet kom absolutt mot spillets gang, og Sandnes Ulf-spillerne hadde grunn til å føle seg snytt.

- Det ble en tøff match, der vi slet med vårt eget spill. Vi var tette bakover, men vi måtte jobbe hardt for sliteseieren, sa matchvinner Kippe til TV 2 etter kampen.

Åpningskvarteret bar preg av mange tøffe dueller og lite finspill. Lillestrøm klarte seg greit defensivt, men det var hjemmelaget som var mest angrepsvillig i første omgang. Aggressive verter prøvde seg stadig framover og ga LSK problemer med å holde på ballen. Likevel var det altså gjestene som ledet til pause.

I annen omgang fortsatte kampbildet i samme spor. Sandnes Ulf jaget en utligning og hadde initiativet, mens LSK ventet på den store muligheten som kunne trygge ledelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer