I VASKEN: Sandefjord-toppscorer Pål Alexander Kirkevold kan komme til å lide samme skjebne som Manchester United-keeper David de Gea.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
I VASKEN: Sandefjord-toppscorer Pål Alexander Kirkevold kan komme til å lide samme skjebne som Manchester United-keeper David de Gea. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpixVis mer

Kirkevold nær overgang til dansk klubb, men rakk ikke fristen

Rakk ikke ferdigstille papirarbeidet.

Sandefjord-toppscorer Pål Alexander Kirkevold kan komme til å lide samme skjebne som Manchester United-keeper David de Gea.

Tirsdag ble det kjent at den spanske landslagskeeperens overgang til Real Madrid gikk i vasken som følge av at klubbene ikke rakk å ferdigstille papirarbeidet før tidsfristen utløp ved midnatt mandag kveld.

Nærmest samtidig skal nøyaktig det samme skal ha skjedd rundt Pål Alexander Kirkevolds overgang til danske Hobro, skriver VG.

Klubbene skal ha vært enige om betingelsene for overgangen, og Kirkevold hadde fremforhandlet sin personlige avtale med Hobro, men i tolvte time gikk det likevel galt. Etter alt å dømme rakk en av partene ikke å legge inn de nødvendige opplysningene i Det internasjonale fotballforbundets elektroniske overgangssystem.

Tirsdag kveld melder Sandefjord at klubbene venter på en avklaring fra FIFA i saken.

- På grunn av komplikasjonene som oppsto i registreringen i det internasjonale overgangssystemet mellom klubbene sent mandag kveld, ble ikke registreringen sluttført innen fristen, skriver klubben.

- Det Danske fotballforbundet (DBU) har forelagt saken for FIFA og vi venter en avklaring i løpet av kort tid på om overgangen går gjennom eller ikke, heter det videre.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram