PLASSERT PÅ TRIBUNEN: Både Simon Kjær og Daniele De Rossi var plassert på tribunen i helgas kamp for Roma. Italiensk presse spekulerer i at duoen havnet i slåsskamp rett før kampen, men begge nekter for dette. Foto: REUTERS/Giorgio Benvenuti og AP Photo/Riccardo De Luca.
PLASSERT PÅ TRIBUNEN: Både Simon Kjær og Daniele De Rossi var plassert på tribunen i helgas kamp for Roma. Italiensk presse spekulerer i at duoen havnet i slåsskamp rett før kampen, men begge nekter for dette. Foto: REUTERS/Giorgio Benvenuti og AP Photo/Riccardo De Luca.Vis mer

Kjær benekter slåsskamp før Roma-kamp

Plassert på tribunen sammen med De Rossi.

(Dagbladet): Danske Simon Kjær måtte se Roma tape 4-1 mot Atalanta i Serie A i går kveld fra tribunen. Og kanskje mer overraskende var det at Romas viktige Daniele De Rossi også var utelukket fra troppen.

At begge var vraket fra manager Luis Enriques tropp har fått italiensk presse til å spekulere i at duoen havnet i slagsmål rett før kampen.

Det avkrefter Kjær da han møtte danske Ekstra Bladet i kveld.

- Det er jo ikke det første ryktet i fotball-verden, men jeg kjenner til sannheten, sier Kjær.

- Det var ikke noen slåsskamp. Jeg ble vraket av taktiske årsaker, og det gjorde han også, sier dansken.

Også De Rossi benektet ryktene overfor italienske aviser.

Ifølge Roma-sjef Enrique ble De Rossi vraket fordi han møtte for seint til lagmøte på kampdagen, melder italiensk presse.