Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatan i avisannonse:

- Kjære Los Angeles, vær så god

Zlatan Ibrahimovic ser ut til å bekrefte overgangen til LA Galaxy på utradisjonelt vis.

TIL USA?: Zlatan Ibrahimovic ser ut til å ha bekreftet overgangen til LA Galaxy. Foto: NTB Scanpix
TIL USA?: Zlatan Ibrahimovic ser ut til å ha bekreftet overgangen til LA Galaxy. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Zlatans ryktede overgang til MLS og LA Galaxy er ikke bekreftet av klubben, men etter en annonse i dagens LA Times å dømme er nok dette bare et spørsmål om tid.

Annonsen, som går over en hel side i avisa, inneholder meldingen «Dear Los Angeles, you're welcome», eller «Kjære Los Angeles, vær så god». Meldingen er signert av #9 Zlatan Ibrahimovic, og viser også LA Galaxys klubblogo.

Avisens forside skal ifølge Expressen også vise Zlatan i Galaxy-drakt.

Den svenske superstjernen har lenge vært linket til en overgang til LA. I går ble kontrakten med Manchester United terminert, noe som satte ytterligere fart på ryktene.

I LA Galaxy vil Zlatan bli lagkamerat med den norske duoen Ola Kamara og Jørgen Skjelvik.

- Det hadde vært utrolig kult. Han er en av verdens beste spisser, sa Kamara til TV2 om ryktene torsdag, før han la til at svensken kan bli enten en konkurrent eller en makker.

- Det blir enten en sterk konkurrent eller en fantastisk spissmakker. Jeg håper på det siste. Jeg ser for meg et bra samarbeid med ham. Han er en stor mann, og vil ta med seg mye positiv om han kommer til LA.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!