Kjæreste-lykke

- Kristin tenner en gnist i meg, sier Johann André Forfang (26). Skihopperen har vært langt nede etter magre resultater. Redningen fant han på en datingapp.

STORMFORELSKET: Johann André Forfang og Kristin Solberg hygget seg på Seychellene etter hoppsesongen. Foto: Privat
STORMFORELSKET: Johann André Forfang og Kristin Solberg hygget seg på Seychellene etter hoppsesongen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

SOGNSVANN (Dagbladet): Johann André Forfang har fått tilbake overskuddet etter en tøff vinter i hoppbakken. OL gikk i vasken på grunn av corona. I verdenscupen havnet han på 24. plass sammenlagt.

- Jeg har gått rundt og vært mye skuffet. Det er ikke der jeg ønsker å være. Men jeg føler at jeg har såpass erfaring at jeg skal klare å låse opp potensialet mitt, sier 26-åringen til Dagbladet.

Men i kjærligheten er det full klaff. Båndene ble ytterligere bekreftet på en ferietur til Seychellene nylig.

- Kristin tenner en gnist i meg. Jeg har det utrolig bra med henne, sier han om kjæresten og samboeren Kristin Solberg.

STERKE FØLELSER: - Kristin tenner en gnist i meg, forteller Johann André Forfang. Han og kjæresten finner stadig på hyggelige ting sammen. Foto: Privat
STERKE FØLELSER: - Kristin tenner en gnist i meg, forteller Johann André Forfang. Han og kjæresten finner stadig på hyggelige ting sammen. Foto: Privat Vis mer

De to traff hverandre for snart to år siden, på en datingapp. Siden har hun vært rundt Forfang i hoppbakken. Når han ikke lykkes, er hun på plass med en klem og trøstende ord.

26-åringen får stjerner i øynene når Dagbladet snakker med ham om kjæresten på et medietreff på Olympiatoppen i Oslo.

- Hun er utrolig bra. Hun er veldig engasjert og interessert. Hun er veldig flink til å oppmuntre og være realistisk og støttende.

TUNG SESONG: Johann André Forfang har ikke jublet altfor ofte denne sesongen. Foto: NTB
TUNG SESONG: Johann André Forfang har ikke jublet altfor ofte denne sesongen. Foto: NTB Vis mer

Han fortsetter:

- Det har vært mange tunge tider i hoppbakken. Men jeg har det utrolig bra med Kristin. Hun har flyttet inn hos meg i Trondheim.

Totalt i karrieren har han stått på pallen i verdenscupen 15 ganger. Han har tre seirer. Han har også OL-gull i lagkonkurranse og tre ganger VM-gull i skiflyging lagkonkurranse.

Men denne sesongen har det vært lite å juble for.

Forfang påpeker at nedturen tærer på økonomien. Han har likevel ingen planer om å gi seg.

- Det som motiverer meg aller mest, er VM på hjemmebane i Trondheim i 2025. Året etterpå er det OL, påpeker han.

- Det blir mye teknisk arbeid framover. Jeg må få ut teknisk gode skihopp gang etter gang. Det er der jeg må bli flinkere. Og jobben starter nå.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer