Kjærestedrama på landslaget

Det har oppstått et merkelig kjærlighetsdrama på det svenske skiskytterlandslaget før OL-sesongen.

LYSERE TIDER: Hanna Öberg og Jepser Nelin som kjærester i 2018. Foto: NTB
LYSERE TIDER: Hanna Öberg og Jepser Nelin som kjærester i 2018. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Stemningen i det svenske skiskytterlandslaget er muligens ikke helt der den burde være før en OL-sesong. Det skyldes et skikkelig kjærestedrama.

To av de beste herreløperne, Jesper Nelin og Martin Ponsiluoma, har nemlig blitt sammen med hverandres ekskjærester. Det skriver svenske Aftonbladet.

Og ifølge Nelin, har det skapt trøbbel innad i det svenske landslaget.

Forvirret? Fortvil ikke, vi forklarer:

Nevnte Nelin og Hanna Öberg var et av skiskytterverdens mest kjente par, helt til de i fjor slo opp. Ett år seinere har de ikke funnet tilbake til hverandre, men Öberg har i stedet funnet tonen med VM-gullvinner Ponsiluoma.

- Følte meg ikke bra

Öbergs eks, Nelin, forklarer nærmere:

- Martin og Fanny (Johansson) var sammen fram til VMet der Martin tok gullmedaljen. Så dro han hjem og slo opp med Fanny. Etter VM var det konkurranser i Tsjekkia, og det var da det begynte å vise seg at han virket å være interessert i Hanna i stedet. I Tsjekkia var det kaos. Da følte jeg meg ikke bra, sier Jesper Nelin til Aftonbladet.

SKUFFET: Hanna Öberg var svært skuffet etter VM-stafetten. Foto: Kristoffer Løkås. Vis mer

Og etter at Öberg og Ponsiluoma hadde funnet hverandre, så var det fortsatt to skiskyttere igjen på «standplass».

Det nye kjæresteparets ekser, Jesper Nelin og Fanny Johansson, fant nemlig hverandre. Og ifølge Nelin, var det i skuffelsen over at Öberg og Ponsiluoma hadde blitt et par.

- Fanny og jeg snakket med hverandre og det hjalp ganske mye. Da var det som om Fanny og jeg ble kjent med hverandre og fant hverandre også. Hanna vil nok si noe annet, men det var de som begynte, sier Nelin til avisa.

VEKSLER: Ponsiluoma og Nelin i sporet. Foto: NTB
VEKSLER: Ponsiluoma og Nelin i sporet. Foto: NTB Vis mer

- Dårligere stemning

Både Öberg og Ponsiluoma forteller til Aftonbladet at de ikke har noe problem med Nelin etter kjærestedramaet.

Nelin forklarer imidlertid at stemningen på landslaget har blitt dårligere etter kjærestebyttet. Det han vanligvis beskrev som en godt sammensveiset gjeng, er ikke lenger det, forteller han.

Öberg bekrefter at hun og Ponsiluoma nå er et par, men kjenner seg ikke igjen i beskrivelsen av at stemningen på landslaget har blitt dårligere. Det samme gjør Ponsiluoma, men han innrømmer at stemningen i laget var spesiell da det ble klart at paret var sammen under verdenscupen i Tsjekkia.

Likevel sier han at det ikke er noen «hard feelings» mellom han og Nelin, på tross av at Nelin ikke vet om de kan bli kompiser igjen.

Sveriges landslagstrener Johannes Lukas er ikke bekymret for at kjærlighetslivet til utøverne skal skape problemer .

- Det er fjorten aktive utøvere på landslaget og man kan ikke forvente at alle fjorten er bestevenner, sier han til SVT.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer