Pernille Døsvik om Johannes Høsflot Klæbo

Kjæresten: - Det har kostet mye

Gir sjeldent intervju.

Johannes Høsflot Klæbo og Erik Valnes sikret sammen med Håvard Solås Taugbøl trippel norsk på VM-sprinten. Reporter/video: Thomas Haarstad / Kristoffer Løkås. Foto: Bjørn Langsem. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OBERSTDORF/OSLO (Dagbladet): Johannes Høsflot Klæbos kjæreste Pernille Døsvik har torsdag kveld snakket med NRK etter førstnevntes VM-gull. Der sier hun at hun ikke har møtt Klæbo siden nyttår.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Det er ett av flere grep skistjerna har gjort for å forberede seg til VM. De siste månedene har han bodd på hytta sammen med morfar og trener Kåre Høsflot og pappa Haakon Klæbo.

KJÆRESTER: Johannes Høsflot Klæbo og Pernille Døsvik. Foto: Terje Pedersen / NTB
KJÆRESTER: Johannes Høsflot Klæbo og Pernille Døsvik. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer

- Jeg savner ham. At han er flink og at jeg er stolt. Jeg blir bare så glad på hans vegne. Alt lønner seg til slutt, selv om det har kostet mye, sier Døsvik til NRK.

Hun sier dog at de to har snakket sammen over telefon jevnlig de siste månedene.

NORSK FEST: De norske gutta tapetserte pallen, og Maiken Caspersen Falla tok sølv for jentene. Ordkrigen mellom Linn Svahn og Emil Iversen fortsetter, og den australske løperen Seve De Campo forteller hva som skjedde i Falun i januar. Video: Løkås/Haarstad Foto: Bjørn Langsem Vis mer

Johannes Høsflot Klæbo sier dette til Dagbladet i Oberstdorf:

- Hun betyr veldig mye for meg. Vi har ikke fått vært mye sammen de siste par månedene. Hun har vært hjemme hos foreldrene sine, og jeg har forberedt meg for disse dagene. Jeg kommer til å ringe henne senere i kveld, så kommer vi til å ha en fin prat da, sier Klæbo til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer