Pernille Blume og Florent Manaudou

Kjæresten åpner opp

For første gang åpner Florent Manaudou (30) opp om forholdet med svømmeesset Pernille Blume (27).

LYKKELIG: Florent Manaudou og Pernille Blume er lykkelig forlovet. Foto: Ritzau Scanpix
LYKKELIG: Florent Manaudou og Pernille Blume er lykkelig forlovet. Foto: Ritzau Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den danske svømmeren Pernille Blume er for tiden aktuell med «Vild med dans», også kjent som «Skal vi danse», her hjemme i Norge.

Dansken er forlovet med Florent Manaudou - som også er svømmer - og fredag var han på plass for å støtte sin «bedre halvdel» i den prestisjefylte konkurransen.

Til Ekstra Bladet tok 30-åringen seg tid til å snakke med pressen. Der åpnet han opp om forholdet med den danske svømmedronninga.

- Vi har kjent hverandre i ti år. Vi var begge i svømmeverden, men det tok litt tid før vi snakket sammen. Hun var bare annerledes, og jeg har alltid likt henne, sa Manaudou.

Språkbariære

At de to likte hverandre, var altså ingen hemmelighet. Men det var en ting som stoppet de fra å bli kjent. Manaudou kunne nemlig ikke skryte på seg å være spesielt sterk i engelsk.

- Jeg kunne ikke snakke noe særlig engelsk på det tidspunktet. Jeg er fransk, og som dere vet, så er ikke franskmenn spesielt gode i engelsk. Men vi snakket sammen.

Nylig gikk han ned på kne og spurte Blume om de skulle bli mann og kone. Han fikk ja, men bryllupsplanene, de lar foreløpig vente på seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer