Pernille Blume og Florent Manaudou

Kjæresten åpner opp

For første gang åpner Florent Manaudou (30) opp om forholdet med svømmeesset Pernille Blume (27).

LYKKELIG: Florent Manaudou og Pernille Blume er lykkelig forlovet. Foto: Ritzau Scanpix
LYKKELIG: Florent Manaudou og Pernille Blume er lykkelig forlovet. Foto: Ritzau Scanpix Vis mer
Publisert

Den danske svømmeren Pernille Blume er for tiden aktuell med «Vild med dans», også kjent som «Skal vi danse», her hjemme i Norge.

Dansken er forlovet med Florent Manaudou - som også er svømmer - og fredag var han på plass for å støtte sin «bedre halvdel» i den prestisjefylte konkurransen.

Til Ekstra Bladet tok 30-åringen seg tid til å snakke med pressen. Der åpnet han opp om forholdet med den danske svømmedronninga.

- Vi har kjent hverandre i ti år. Vi var begge i svømmeverden, men det tok litt tid før vi snakket sammen. Hun var bare annerledes, og jeg har alltid likt henne, sa Manaudou.

Språkbariære

At de to likte hverandre, var altså ingen hemmelighet. Men det var en ting som stoppet de fra å bli kjent. Manaudou kunne nemlig ikke skryte på seg å være spesielt sterk i engelsk.

- Jeg kunne ikke snakke noe særlig engelsk på det tidspunktet. Jeg er fransk, og som dere vet, så er ikke franskmenn spesielt gode i engelsk. Men vi snakket sammen.

TOK BRONSE: Pernille Blume tok bronse i OL i Tokyo. Foto: Erik Johansen / NTB
TOK BRONSE: Pernille Blume tok bronse i OL i Tokyo. Foto: Erik Johansen / NTB Vis mer

Nylig gikk han ned på kne og spurte Blume om de skulle bli mann og kone. Han fikk ja, men bryllupsplanene, de lar foreløpig vente på seg.

- Vi har ikke funnet en dato ennå. Vi har overhodet ikke hatt tid til å tenke over det, og nå er jo Pernille med i «Vild med dans», sier han til Ekstra Bladet.

Han forteller at de heller ikke vet hvilket land de kommer til å bosette seg i.

Viktigere enn forholdet

Som nevnt tidligere, er de begge aktive svømmere på internasjonalt nivå. Blume tok nylig OL-bronse i 50 meter fri, mens Manaudou tok med seg en sølvmedalje i samme øvelse.

Og det er nettopp idretten som troner høyest, i hvert fall for øyeblikket.

MEDALJEVINNER: Florent Manaudou viser fram sølvmedaljen fra OL i Tokyo. FOTO. AFP
MEDALJEVINNER: Florent Manaudou viser fram sølvmedaljen fra OL i Tokyo. FOTO. AFP Vis mer

- Vi har snakket om en familie, men vi svømmer begge to. Det skal nok være tid til barn i framtida, sier han, og følger opp med å skryte av forlovedens danseegenskaper.

- Hun har imponert meg. Jeg må øve mye, så kan jeg også bli en god danser, sier franskmannen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer