SELVFORSVAR: Ifølge Nicklas Bendtners kjæreste slo dansken taxisjåføren i selvforsvar. Foto: NTB Scanpix
SELVFORSVAR: Ifølge Nicklas Bendtners kjæreste slo dansken taxisjåføren i selvforsvar. Foto: NTB ScanpixVis mer

SISTE: Taxiselskapet slår tilbake mot Bendtners kjæreste

Kjæresten bekrefter Bendtner-slag: - Nicklas ble forfulgt og forsvarte seg selv og meg

Philine Roepstorff hevder at kjæresten Nicklas Bendtner handlet i selvforsvar før Rosenborg-spissen slo sjåføren for å beskytte seg selv og sin kjære. Dantaxi avviser Roepstorffs versjon.

Nicklas Bendtner er i hardt vær etter angivelig å ha vært i en voldshendelse med en sjåfør hos taxiselskapet Dantaxi natt til søndag.

Ifølge kommunikasjonssjef i Dantaxi, Rasmus Krochin, skal en anmeldelse være rettet mot Bendtner mot det som angivelig skal være et overfall.

- Jeg kan bekrefte at det har vært et alvorlig overfall på en av våre sjåfører i natt. Sjåføren ligger på operasjonsbordet med brukket kjev, sier han til danske BT.

Rosenborg vil denne uka gå saken i sømmene, snakke med Bendtner og finne ut om den danske stjernespissen har ei framtid på Lerkendal.

Nå kommer Bendtners kjæreste, Philine Roepstorff, på banen med opplysninger som kan være formildende, om de medfører riktighet.

Samtidig bekrefter Roepstorff at Rosenborg-spissen slo den innlagte taxisjåføren.

I et innlegg på sin egen instagramkonto benekter likevel Bendtners kjæreste at den danske fotballstjerna var den angripende parten i hendelsen med taxisjåføren. Eliteserieprofilen handlet i selvforsvar, skriver hun.

Mener taxisjåføren startet

Det hele startet litt over kl. 02.00 natt til søndag, da Bendtner ville hjem for å sove, men Roepstorff ønsket å bli litt lenger ute på livet. Derfor satte paret seg i en taxi ved Kongens Nytorv, ifølge Roepstorff.

- Det skulle være en kort tur over til Nicklas, men likevel kjørte sjåføren oss to ganger i en annen retning enn det vi ba om. Taksameteret viste litt over 50 kroner da vi i utilfredshet gikk av ved Nationalbanken og nekter å kjøre videre med sjåføren, skriver Bendtners kjæreste om hendelsesforløpet.

- Sjåføren tar en u-vending og kjører etter oss. Så kjører han inn foran oss, springer ut av bilen og kaster ei flaske mot meg. Den treffer meg ikke, men er tett på. Deretter stormer han mot oss, og min mann slår ham én gang og treffer ham åpenbart meget uheldig.

- Hvem ville ikke gjort det samme for sin kjæreste?

Roepstorff skriver videre at det naturligvis er feil å slå, men påpeker at det ikke var Bendtner som overfalt noen. Hun mener kjæresten slo i selvforsvar, for å beskytte henne.

- Nicklas ble forfulgt og forsvarte seg selv og meg. Hvem ville ikke gjort det samme for sin kjæreste? Dere kan si og skrive hva dere vil, men å beskytte den man elsker, når man føler seg truet, er ikke feil i mine øyne. Det var selvforsvar, og jeg tror alle andre hadde reagert på samme måte, mener Bendtners kjæreste.

Dagbladet har en rekke ganger forsøkt å få tilsvar fra det aktuelle taxiselskapet, Dantaxi, men verken kommunikasjonssjef Rasmus Krochin eller direktør Carsten Aastrup har besvart Dagbladets henvendelser mandag ettermiddag.

Dantaxi slår tilbake

Til Ekstra Bladet sier imidlertid Krochin i Dantaxi sent mandag kveld at de sitter på en overvåkningsvideo som angivelig viser et annet hendelsesforløp enn Roepstorff skildrer.

- Det jeg får opplyst er at videomaterialet ikke stemmer overens med det hun beskriver, svarer kommunikasjonssjefen i Dantaxi.

Rosenborg-spissen vil være tilbake i Trondheim i morgen, men driver fortsatt med opptrening etter skade og vil derfor trolig trene alternativ i morgen.

- Han er neppe på feltet, opplyser opplyser Trond Alstad til Dagbladet.

View this post on Instagram

Hej alle. Selv om det egentlig ikke var planen så har jeg brug for lige at forklare nogle ting omkring det der skete natten til søndag…. Aviserne skriver at taxachaufføren blev overfaldet af Nicklas, men det var ikke ligefrem det der skete. Klokken lidt over to ville Nicklas hjem og sove, mens jeg gerne ville blive lidt længere så det diskuterede vi stadig da vi satte os ind i en taxa ved Kongens nytorv. Det skulle være en helt kort tur over til Nicklas, men alligevel kørte chaufføren os to gange i en anden retning end vi bad om. Taxametret viste lidt over 50 kroner da vi i utilfredshed står af ved Nationalbanken og nægter at køre videre med chaufføren. Det får ham til at gå amok. Han laver en U vending og speeder efter os og råber ting som luder og bitch og kælling. Til sidst kører han ind foran os og springer ud af bilen og kaster en flaske imod mig. Den rammer ikke, men det er tæt på. Derefter farer han frem mod os og min mand slår ham en gang og rammer åbenbart meget uheldigt. Selvfølgelig skal man ikke slå, men det var ikke Nicklas der overfaldt nogen. Han blev forfulgt og forsvarede sig selv og mig. Hvor mange ville ikke have gjort det samme for sin kæreste? De kan sige og skrive hvad de vil - men at beskytte den man elsker når man føler sig truet er ikke forkert i mine øjne. Det var en situation mellem et kærestepar og en taxa chauffør - det har ikke været drengestreger eller dumheder - det har været selvforsvar og jeg tror alle andre havde reageret på samme måde.

A post shared by P H I L I N E P I (@philineroepstorff) on