Kjæresten selger Bendtners sko

Mens Nicklas Bendtners framtid i Rosenborg avklares, har kjæresten begynt å rydde ut av danskens skohyller.

SAMMEN.
Rosenborgs Nicklas Bendtner og kjæresten Philline Roepstorff på gullfesten etter eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Bodø/Glimt på Lerkendal Stadion. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
SAMMEN. Rosenborgs Nicklas Bendtner og kjæresten Philline Roepstorff på gullfesten etter eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Bodø/Glimt på Lerkendal Stadion. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpixVis mer

Det stormer rundt Nicklas Bendtner i Trondheim. Den danske spissen har vært helt ute i kulden så langt denne sesongen og i går kunne Dagbladet melde at dansken er ferdig i klubben denne sommeren.

Nå kan det virke som om Bendtner er i ferd med å rydde i klesskapet sitt i Trondheim.

På Instagram har nemlig kjæresten Philine Roepstorff lagt ut flere skopar som tilhører dansken til salg. Skoene, som stort sett er fra hans fotballskosponsor Nike, selges for mellom 400 og 1500 kroner.

«Ønsker dere utsalg av flere av Lord's sko?», spør hun på Instagram Stories før skoene har blitt lagt ut og sikter til danskens kallenavn «Lord Bendtner».

Selv har ikke Nicklas Bendtner kommentert salget.

TIL SALGS: Flere par sko fra Nicklas Bendtners garderobe ligger ute til salg på Instagram. Foto: Skjermdump/Instagram
TIL SALGS: Flere par sko fra Nicklas Bendtners garderobe ligger ute til salg på Instagram. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
TIL SALGS: Flere par sko fra Nicklas Bendtners garderobe ligger ute til salg på Instagram. Foto: Skjermdump/Instagram
TIL SALGS: Flere par sko fra Nicklas Bendtners garderobe ligger ute til salg på Instagram. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

Solgt sko tidligere

Det er ikke første gang den danske modellen har lagt ut sko fra dansken til salgs. Også forrige høst drev Roepstorff med skosalg. Da gjaldt fotballsko til den tidligere Arsenal- og Juventus-angriperen.

«Er sur på Lord så selger hans ting - via min Facebook - skriv der inne», spøkte Roepstorff på Instagram-Storyen den gangen.

«Det skal være plass til meg i tøyskapet», skrev hun i en annen oppdatering, og skrev også at Bendtners Playstation 3-konsoll var til salgs for 300 kroner, inkludert to kontroller og et Tiger Woods-spill.

Det var danske BT.dk som først omtalte «Instagram-salget» den gangen.

I juli i fjor ble det kjent at 30-åringen hadde funnet lykken med den fire år yngre Scoop Models-modellen, som er datter av den tidligere danske håndballspilleren Jens-Erik Roepstorff. Siden den gang har de to hyppig delt sin kjærlighet overfor hverandre på sosiale medier.

Skal bort i sommer

Dansken har bare spilt to kamper fra start og fått tre innhopp til i årets sesong, og har ikke vært på banen siden det ydmykende 3-0-tapet mot Molde i slutten av april.

I de fire siste kampene har ikke engang Bendtner vært i troppen til trønderklubben. Nå virker det uunngåelig at han ikke forsvinner fra Rosenborg denne sommeren, noe Stig Inge Bjørnebye fortalte Dagbladet i går.

- Helt fra Nicklas kom til Rosenborg har det vært en felles forståelse mellom klubben og Nicklas. Intensjonen var å hente ham til Rosenborg, få ham til å bli toppscorer, få ham tilbake på det danske landslaget og spille fotball-VM. Det var veldig kort unna at dette skjedde, men så fikk han en strekkskade rett før uttaket.

- Den andre delen av intensjonen var at han skulle komme seg videre. I hvert overgangsvindu har det vært stor interesse for Nicklas. Han kunne gått i første overgangsvindu i 2018, men han ønsket å bli. Det samme gjorde vi. Men han går i sommer, som en del av det som var prosjektet og intensjonen. Dette står vi ved som klubb, sa Bjørnebye til Dagbladet.

Bendtner har selv sagt seg uforstående til at han utelukkes fra kamptropper og sier at han ønsker å gjøre sitt ytterste for klubben og fansen.