Kjæresten selger Bendtners sko

Mens Nicklas Bendtners framtid i Rosenborg avklares, har kjæresten begynt å rydde ut av danskens skohyller.

SAMMEN.
Rosenborgs Nicklas Bendtner og kjæresten Philline Roepstorff på gullfesten etter eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Bodø/Glimt på Lerkendal Stadion. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
SAMMEN. Rosenborgs Nicklas Bendtner og kjæresten Philline Roepstorff på gullfesten etter eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Bodø/Glimt på Lerkendal Stadion. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det stormer rundt Nicklas Bendtner i Trondheim. Den danske spissen har vært helt ute i kulden så langt denne sesongen og i går kunne Dagbladet melde at dansken er ferdig i klubben denne sommeren.

Nå kan det virke som om Bendtner er i ferd med å rydde i klesskapet sitt i Trondheim.

På Instagram har nemlig kjæresten Philine Roepstorff lagt ut flere skopar som tilhører dansken til salg. Skoene, som stort sett er fra hans fotballskosponsor Nike, selges for mellom 400 og 1500 kroner.

«Ønsker dere utsalg av flere av Lord's sko?», spør hun på Instagram Stories før skoene har blitt lagt ut og sikter til danskens kallenavn «Lord Bendtner».

Selv har ikke Nicklas Bendtner kommentert salget.

Solgt sko tidligere

Det er ikke første gang den danske modellen har lagt ut sko fra dansken til salgs. Også forrige høst drev Roepstorff med skosalg. Da gjaldt fotballsko til den tidligere Arsenal- og Juventus-angriperen.

«Er sur på Lord så selger hans ting - via min Facebook - skriv der inne», spøkte Roepstorff på Instagram-Storyen den gangen.

«Det skal være plass til meg i tøyskapet», skrev hun i en annen oppdatering, og skrev også at Bendtners Playstation 3-konsoll var til salgs for 300 kroner, inkludert to kontroller og et Tiger Woods-spill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer