Kjærligheten har gjort dem sterkere

Felles for Marte Olsbu Røiseland og Johannes Thingnes Bø, er at begge giftet seg før sesongen. Og begge stråler i skiløypene.

GULLFEBER: Johannes Thingnes Bø og Marte Olsbu Røiseland giftet seg med sine utkårede foran årets sesong. De tror det er en av nøkkelfaktorene for suksessen. Her med Vetle Sjåstad Christiansen og Tiril Eckhoff etter gullet på mixed stafett torsdag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
GULLFEBER: Johannes Thingnes Bø og Marte Olsbu Røiseland giftet seg med sine utkårede foran årets sesong. De tror det er en av nøkkelfaktorene for suksessen. Her med Vetle Sjåstad Christiansen og Tiril Eckhoff etter gullet på mixed stafett torsdag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MERÅKER (Dagbladet): Gjengen som møter pressen på den snødekte verandaen i Meråker, stråler. Det er god stemning blant skiskytterne foran VM i svenske Østersund.

Men hvis man ser litt ekstra nøye etter, er det kanskje to som går rundt med et ekstra stort smil, som strutter av litt ekstra selvtillit.

Til sammen har de 15 verdenscupseire denne sesongen, Marte Olsbu Røiseland (28) og Johannes Thingnes Bø (25), selv om vekta riktignok veier tyngst på sistnevnte. Han står for 12 av dem.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer