Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjartansson har signert for Vålerenga

Spissen fikk treårskontrakt med Oslo-klubben.

 TRE ÅR:  Den islandske spissen Vidar Örn Kjartansson (23) har skrevet under en treårskontrakt med Vålerenga. Foto: Vif-fotball.no
TRE ÅR: Den islandske spissen Vidar Örn Kjartansson (23) har skrevet under en treårskontrakt med Vålerenga. Foto: Vif-fotball.no Vis mer

Den islandske spissen Vidar Örn Kjartansson (23) har skrevet under en treårskontrakt med Vålerenga.

- Jobben min er å score mål. Som spiss er jeg god i boksen og flink til å finne rom. Men like viktig er det å være en spiller som skaper rom og muligheter for andre på laget. Jeg håper å kunne bidra med både mål og assists i Vålerenga, sier Kjartansson.

Spissen kommer fra Fylkir, hvor det ble 13 mål på 22 kamper denne sesongen. Det gjorde ham til toppscorer i den islandske serien.

- Vi er veldig fornøyd med å få på plass Vidar. Han er en skikkelig målsnik og en ung, spennende spiller som passer bra i den profilen vi har. Han gjorde et veldig godt inntrykk da han var her i høst. På mange måter er han veldig lik Torgeir (Børven), sier VIF-trener Kjetil Rekdal i en pressemelding.

(NTB)