Kjefter tilbake til kaptein Andresen

Grindheim: - Han får igjen.

(Dagbladet.no): Martin Andresen er en gentleman utenfor banen. På banen er han derimot kjent for sin tøffe ordbruk - både mot motspillere og lagkamerater.

Christian Grindheim har noen av de samme egenskapene. Og kjeftingen går begge veier når strategene fra henholdsvis Brann og VIF spiller sammen på midtbanen, slik de gjorde mot Moldova på lørdag.

- Hvordan trives du ved siden av Andresen?

- Martin er flink til å dirigere, men han får litt igjen også. Jeg holder ikke helt kjeft, jeg heller. Jeg gir beskjed når det er noe, sier Grindheim til Dagbladet.no.

Det er blitt spekulert i om Andresen kan være aktuell for en trenerjobb i Vålerenga neste år. Dagbladet skrev at Brann-kapteinen er ønsket som spillende trener, dagen etter hevdet VG at VIF først og fremst ønsker ham som spiller - dernest som assistenttrener.

Grindheim ser gjerne at Andresen spiller i blå drakt neste sesong.

- Gode spillere er alltid velkommen på Valle. Men dette får vi ta dersom det skulle skje, svarer han diplomatisk.

Håper på ny tillit

SVARER MED SAMME MYNT: Martin Andresen er ikke den eneste med frisk ordbruk på Norges midtbane. Christian Grindheim lar kapteinen få høre det når det er på sin plass. Foto: AFP
SVARER MED SAMME MYNT: Martin Andresen er ikke den eneste med frisk ordbruk på Norges midtbane. Christian Grindheim lar kapteinen få høre det når det er på sin plass. Foto: AFP Vis mer

Selv håper han på fornyet tillit fra Åge Hareide etter en brukbar kamp i Moldova. Grindheim sto over dagens trening, men forsikrer at han ikke har slått opp lyskeskaden som holdt ham ute i tre uker.

- Lysken er helt fin, den. Det er vanskelig å si om jeg spiller, Åge vil ikke gi laget før onsdag. Ikke til oss heller, sier Grindheim.

- Hvordan synes du det gikk mot Moldova?

- Det gikk greit for min del. Det ble ikke så mye spill, men det driter jeg i så lenge vi vant.

Mot Hellas kan det bli mer ballkontakt for Grindheim, særlig dersom Hellas legger seg lavt og lar Norge styre spillet.

Grindheim tror Hellas kommer for å hente ett poeng.

- De vet at de leder gruppa, ikke har sluppet inn mål på bortebane, og at uavgjort holder lenge. Men plutselig kan de jo sjokkåpne, treneren deres er en smart fyr, sier han.

Kjefter tilbake til kaptein Andresen
DIRIGENT:</B> Martin Andresen er bankers på laget til Åge Hareide.