Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjefting og krisemøte i Sverige-leiren

Zlatan var sint på Tobias Linderoth.

(Dagbladet.no): Sverige måtte i går tåle et pinlig uavgjortresultat mot Trinidad & Tobago, og det skal allerede på banen ha skapt dårlig stemning i den blågule landslagsleiren.


Ifølge den svenske avisa Expressen var Zlatan Ibrahimovic forbannet på grunn av Tobias Linderoths slurv i pasningsspillet.

På vei inn til garderoben i pausen skal spissen ha sagt tydelig fra om hva han mente, og på banen sendte Fredrik Ljungberg utvetydige blikk i retning stjernekollega Ibrahimovic. 

- Selvfølgelig vokste frustrasjonen jo lenger ut i kampen vi kom. Jeg kikket på klokka etter 62 minutter og trodde at vi skulle klare det i løpet av en halvtime. Men sånn ble det ikke, sa Erik Edman om opplevelsen av kampen.


Særlig stor ble nedturen fordi de svenskene spillerne på forhånd gikk ut og sa at det var en selvfølge at de ville vinne.

- Jeg er sikker på at vi vinner, sa for eksempel kaptein Olof Mellberg til Aftonbladet.

Dagen derpå er «bevikelse» ordet som er på alle svenske lepper, og i dag arrangeres det et krisemøte hvor gårsdagens kamp skal gjennomgås grundig.

LANGE BLIKK: Fredrik Ljungberg (i bakgrunnen) kikker hardt på Zlatan Ibrahimovic etter nok en brent Sverige-sjanse. Foto: ROLAND WEIHRAUCH/EPA/SCANPIX
LANGE BLIKK: Fredrik Ljungberg (i bakgrunnen) kikker hardt på Zlatan Ibrahimovic etter nok en brent Sverige-sjanse. Foto: ROLAND WEIHRAUCH/EPA/SCANPIX Vis mer
FIKK KLAR BESKJED: Zlatan Imbrahimovic var ikke fornøyd med alt den tidligere Stabæk-spilleren Tobias Linderoth gjorde på banen i går.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling