- Kjekkere å jobbe i en klubb med litt mer harmoni

Jonevret om den bitre maktkampen i Viking.

LAR SEG IKKE PÅVIRKE: Viking-trener Kjell Jonevret vil ikke skylde tapet for Odd på det utenomsportslige bråket i klubben.
Foto: Scanpix
LAR SEG IKKE PÅVIRKE: Viking-trener Kjell Jonevret vil ikke skylde tapet for Odd på det utenomsportslige bråket i klubben. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Viking-Odd 0-2

VIKING STADION (Dagbladet): Den foregående ukens dramatiske hendelser utenfor banen har ifølge Viking-trener Kjell Jonevret ikke påvirket laget. Det har denne uken vært full splid mellom fraksjoner i styret til Viking FK og Viking ASA, noe som har ført til at styreleder Charlie Granfelt trakk seg etter å ha blitt presset ut av nestleder Jan Hauge.

Også Hauge, som ble utpekt som svenske Granfelts midlertidige erstatter, trakk seg under 24 timer etter. Viking-trener Kjell Jonevret sier til Dagbladet at klubben og spillerne ikke er preget av de utenomsportslige hendelsene den siste uken.

- Jeg tror ikke jeg skal skylde på styreproblemene etter tapet mot Odd. Vi har ikke vært så innblandet i det som skjer, og det er ingenting som har påvirket laget. Men det er klart det er kjekkere å jobbe i en klubb det er litt mer harmoni, sier Jonevret.

Optimistisk Viking-trener Uenigheten dreier seg om en foreslått emisjon på rundt 25 millioner kroner som skal sikre videre drift og lønnsutbetalinger for april, at Viking går fra et ASA til AS og kjønnskvoteringen i et eventuelt nytt styre. Før kampen mot Odd Grenland søndag, hang det et banner med «Jäg är Charlie» på tribunen, som et klart støtteutspill til Vikings-styreleder Charlie Granfelt som trakk seg denne uken og en vri på «Je suis Charlie», som ble tatt i bruk etter angrepene på Charlie Hebdo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer