Kjell Tennfjord slaktes

TV 2s fotballekspert Ivar Hoff går knallhardt ut mot tidligere Brann-trener Kjell Tennfjord. Hoff mener Tennfjord er inkompetent, og gir sunnmøringen skylden for Branns problemer, skriver Bergensavisen.

- Brann hadde Norges beste spillerstall, men en for dårlig trener i Kjell Tennfjord. Nå sliter de på grunn av måten laget er blitt trent og ledet de siste årene, sier Hoff.

Det er ikke første gang Hoff går hardt ut mot Branns sportslige leder. Fotballkritikeren, som selv har fått sparken både i Brann og Lillestrøm, krevde Tennfjords avgang direkte på TV 2 tidligere i år.

- Laget har lenge sluppet inn mål på grunn av personlige feil og usikkerhet. Det skyldes dårlig organisering og er Tennfjords feil, mener Hoff.

Hoff mener at Tennfjord verken har klart å skape eller organisere et lag, og mener at klubben må få inn spisskompetente trenere på et høyere nivå.Brann slår raskt tilbake mot Hoffs kritikk og er heller ikke nådig i personkarakteristikken.

- Ivar Hoff er bare en betalt klovn i TV 2. Han har kompetanse i inkompetanse, og har mislyktes langt flere ganger enn Kjell Tennfjord, sier Branns nestformann Tore Sjursen til BA. Han ler av Hoffs kritikk av Tennfjord.

- Hoff har ledet mange lag som har gjort det dårlig. Kanskje det er derfor han føler seg kompetent til å uttale slike ting, sier Sjursen.

(NTB)

<B>HARDT I BERGEN:</B> Det er ikke enkelt å være trener for Brann i Bergen. Nå er det den avtroppede Kjell Tennfjord som møter knallhard kritikk.