Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjelling: -  Spania takler ikke press

Spania-proff Kristian Kjelling (24) tror spanjolene går inn i kveldens batalje uten engang å kjenne navnet på halvparten i den norske troppen.

HAMMAMET (Dagbladet): - Spania har verdensstjerner på alle plasser. Spillere som også ser på seg selv som stjerner og er fulle av selvtillit, mens de sikkert ikke har hørt om halvparten av våre spillere engang, sier Kristian Kjelling til Dagbladet.

Han tror likevel at spanjolene vil få det tøft mot Norge. Av to grunner:

- For det første pleier de å slite når det koker i hodet på dem. Det har kanskje noe med det sydlandske temperamentet å gjøre. Dessuten skal de få bryne seg på kjøleskap ala Johnny Jensen i vårt forsvar, og det kommer til å gjøre vondt, sier Kjelling.

Mens det norske spillet skal framstå som et sterkt kollektiv, er det mer rom for individuelle initiativ i det spanske laget.

- I Spania spiller de mer med hjertet enn etter en plan. Men alle backene er fantastiske skyttere, så det blir viktig å holde dem nede. Men jeg synes det er deilig å slåss, så dette skal bli moro, smiler Kristian Kjelling.

Dagbladet.no følger kampen direkte klokka 20.10 i kveld.

TROR PÅ SEIER: Kristian kjelling tror Spania kommer til å få det vondt i kveld. Foto: Scanpix
TROR PÅ SEIER: Kristian kjelling tror Spania kommer til å få det vondt i kveld. Foto: Scanpix Vis mer
KJENNER SPANIA: Kjelling er proff i Spania, og vet hva som venter oss i kveld.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media