Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjelling får likevel kommentere den historiske EM-kampen

«Kristian spiller treningskamp på torsdag og kommenterer fredag for TV3 i Polen. Uproblematisk!», melder klubben.

KRAKOW/OSLO (Dagbladet): Drammen HK flyr Kristian Kjelling hjem til Norge for å spille treningskamp, men har nå kommet til enighet med Viasat om å la TV 3-eksperten kommentere fredagens semifinale i håndball-EM.

«Kristian spiller treningskamp på torsdag og kommenterer fredag for TV3 i Polen. Uproblematisk!», skriver Drammen Hånballklubb på Twitter. 

Takker klubben Stian Kleppo, sportssjef i Viasat, bekrefter at håndballprofilen får komme tilbake for å kommentere Norges historiske semifinale mot Tyskland på fredag. 

«Takk til , Kjelling kommenterer Norge i semifinale fredag og i finalen søndag», skriver Kleppo på Twitter.

Det ble onsdag kveld kjent at Kjelling hadde fått beskjed om å reise hjem fra Håndball-EM allerede torsdag, til tross for at Norge er videre i mesterskapet. 

- Kjelling kommer hjem i morgen. Vi skal spille treningskamp mot Haslum, sa Drammen HK-trener Øystein Havang til Dagbladet. 

Kjelling har fungert som ekspertkommentator for TV3 under mesterskapet, og har høstet ros fra flere hold, deriblant av Dagbladets Esten O. Sæther

Hadde ingen intensjoner om å dra Kjelling selv sier at han ikke har noen intensjoner om å forlate EM-sirkuset rett før det store høydepunktet.

- Blir det semifinale for Norge, kommenterer jeg videre for TV3, sa Kjelling til NRK før kampen mot Frankrike. 

TV3s pressesjef ville onsdag kveld ikke spekulere i om Kjelling får bli, men fortalte at redaksjonen jobbet med å finne en løsning. 

- Uansett om Kjelling er med videre eller ikke, skal vi sørge for at håndballsendingene skal holde like høyt nivå de neste kampene.  

Nå kan altså TV3 glede seg til semifinale, med Kjelling som ekspertkommentator.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media