Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjelling ferdig i Danmark: - Nå er jeg sulten på å vinne titler i Norge

Vender hjem etter 13 år.

 GIR SEG I DANMARK:  Kristian Kjelling gir seg i Danmark.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
GIR SEG I DANMARK: Kristian Kjelling gir seg i Danmark. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Etter mange års spill i utlandet, flytter håndballprofilen Kristian Kjelling hjem til Norge. Det forteller kona Madeleine på sin blogg.

Kjelling som spiller for Bjerringbro Silkeborg, vil fullføre sesongen i Danmark, før han vender hjem til Norge.

Til Norge Kjelling vil fortsette sin aktive karriere, men hvor er foreløpig ikke avklart.

34-åringen reiste utenlands i 2001 og har siden spilt for en rekke klubber. Siden 2009 har han spilt i Danmark. Først for Aab, deretter Bjerringbro Silkeborg siden 2013.

- I dag blir det offentliggjort at Kristian ikke fortsetter i Bjerringbro Silkeborg, men slutter når kontrakten utløper til sommeren. Og så flytter vi «hjem» til Norge! Kristian slutter ikke med å spille håndball ennå, men skal spille videre i Norge - hvor er foreløpig usikkert, skriver Madeleine Kjelling på sin blogg.

Hemmelighetsfull - Jeg har vunnet titler i Spania og Danmark. Nå vil jeg vinne titler i Norge, for det rakk jeg ikke før jeg dro, sier Kristian Kjelling til Dagbladet.

Håndballveteranen som for tiden er skadet - gleder seg til å fortsette karrieren hjemme i Norge.

- Det har egentlig ikke vært noen vanskelig avgjørelse å ta. Jeg har hatt det bra i Danmark. Men det har blitt mange år i utlandet. Jeg har to barn og magefølelsen sa at det var greit å dra hjem nå.

Oslo-mannen vil ikke avsløre hvor han kommer til å fortsette karrieren. Det vil komme en avklaring om ikke lenge og det blir en klubb på østlandet.

Han håper å få med seg noen kamper i Bjerringbro Silkeborg før sesongen er over. Men seneskaden han har slitt med siden i høst, tar tid å lege.

- Så lenge kroppen holder vil jeg spille for Norge også.

Kjelling spilte sist for Drammen i Norge. Det er også klubben han kommer til å spille for nå, skriver TV 2.