Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjelling-fest

Gamle og unge håndballstjerner laget fest i Ekeberghallen i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I kveld arrangerte Kristian Kjelling kamp i Ekeberghallen mellom sitt eget lag, Kjelling All Star Team og Nor Star Team. Kampen var en del av arrangementet i forbindelse med Kjellings håndballskole som går av stabelen denne uken i Ekeberghallen. Sjefen Kjelling åpnet ballet med en lekker flyver.

Dette skulle være en showkamp og spillerne gjorde sitt beste for å lage show for 2200 festklare tilskuere.

Ti minutter ut i første omgang var det duket for gamlisshow på banen. Frode Hagen, Glenn Solberg og Svenna Bjerkrheim marsjerte ut på banen, klare for å sette de yngre spillerne på plass. Svenna serverte et snasent underarmsskudd av den gode, gamle, harde sorten.

Håvard Tvedten lobbet inn en lekker straffe. Det ser så lett ut at selv mor kunne klart det. Og keeperen er like tafatt hver gang.

Laglederen ble keeper

Lagleder for Nor Star Team, Marinko Kurtevic, entret selvsikkert målgården under et straffekast, men heldigvis for ham bommet Kjelling, så han slapp billig unna.

Det var mye fram og tilbake de siste minuttene, men begge lagene klarte å lure inn hvert sitt mål før keeperen til Kristian Kjellings lag, Lars Olav Olaussen avsluttet første omgang med en lekker redning.

Andre omgang ble også preget av det samme festlige nivået og ingen av spillerne var redde for å teste trickskudd og flyveforsøk.

STJERNEFEST: Kommende lagkamerater Ivano Balic og Kristian Kjelling bød på fest i Ekeberghallen. Arkivfoto: Scanpix
STJERNEFEST: Kommende lagkamerater Ivano Balic og Kristian Kjelling bød på fest i Ekeberghallen. Arkivfoto: Scanpix Vis mer

Under ett av angrepene klarte Håvard Tvedten nesten å kløne ballen i mål, før superstjernen Ivano Balic tok kontroll og parkerte ballen der den hørte hjemme.

Mål fra 22 meter

Erlend Mamelund, som spilte på Nor Star Team hadde omgangens desidert tøffeste mål: Fra 22 meter skjøt han ballen selvsikkert rett over keeper og i mål.

Fotballfri kveld gjorde nok sitt til at det ble fullt i Ekeberghallen. Sjefen selv, Kristian Kjelling, satte pris på de mange tilskuerne.

- Det er mange fremmøtte her og jeg er utrolig glad for det, sa han mellom autografskrivingen etter kampen.

Kjelling har sammen med managementet sitt arrangert kampen, hvor inntektene går til organisasjonen Right To Play.

Geir Hamnes, som til vanlig forbindes med missekåringer, var blant dem som trakk i trådene under kveldens arrangement.

- Det er jo en veldig stor overgang, men det var en suksess med 2214 fremmøtte, sier han til Dagbladet.no.

- Lørdag satt jeg i juryen for frøken flatbanker, så kontrastene er store.

Det var få som var opptatt av resultatet i kveld, men det kan jo nevnes allikevel at jyplingene fra Nor Star Team slo gamlisene til Kjelling 43-36.

HELT SJEF: Kristian Kjelling var sjef på banen i kveld.