Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjelling fortsetter som Drammen-trener

Fortsetter også spiller.

TRENER: Kristian Kjelling fortsetter som spillende trener for Drammens håndballherrer.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
TRENER: Kristian Kjelling fortsetter som spillende trener for Drammens håndballherrer. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kristian Kjelling fortsetter som hovedtrener for Drammens håndballherrer neste sesong. Han skal fremdeles også være spiller.

«Drammen Håndballklubb og Kristian Kjelling er enige om en avtale der han i tillegg til å være spiller også blir hovedtrener kommende sesong. Dette er en løsning som både spillere og administrasjonen stiller seg bak», skriver klubben i en pressemelding.

Kjelling tok over treneransvaret på kort varsel i fjor etter at Roger Kjendalen og Øystein Havang trakk seg. 35-åringen har fungert som hovedtrener siden.

«Vi i DHK tror at Kristian Kjelling i løpet av kort tid kan ta store steg som trener, på linje med det Christian Berge og Glenn Solberg har gjort, og bringe med seg noe av den profesjonelle håndballkulturen som finnes i klubbene han har spilt i», skriver klubben videre.

Resten av trenerkabalen er foreløpig ikke på plass. Det pågår også samtaler med spillere på utgående kontrakt. Det skal også være kontakt med nye spillere som skal erstatte de som eventuelt slutter.

Drammen endte på 9.-plass i serien denne sesongen, som har vært svært turbulent for laget fra Buskerud.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart