<strong>TUNGT VM:</strong> Kristian Kjelling fikk VM ødelagt av sykdom. Nå har han trolig pådratt seg en alvorlig kneskade. Foto: BJØRN LANGSEM
TUNGT VM: Kristian Kjelling fikk VM ødelagt av sykdom. Nå har han trolig pådratt seg en alvorlig kneskade. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer

Kjelling frykter alvorlig kneskade

- Det gjør vondt, veldig vondt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kristian Kjelling var tilbake på banen igjen i går, da Aalborg møtte russiske Medvedi i Champions League.

Venstrebacken fikk bare fem minutter på banen, før han måtte ut med skade etter en kollisjon med giganten Alexei Rastvortsev.

Nå frykter Kjelling at det er snakk om en alvorlig kneskade.

- Det gjør vondt, veldig vondt. Jeg har aldri vært borti en liknende skade. Jeg pådro meg en vridning og er redd for at det er veldig alvorlig, sier Kjelling til Ekstra Bladet.

Likner korsbåndskade Seinere i dag skal han til sjekk og han håper svarene der vil være mer oppløftende enn de frykter.

- Det er vondt. Jeg skal til en MR-undersøkelse etterpå og vet ikke noe mer om hvor alvorlig det er, skriver han i en sms til Dagbladet.

Ifølge Aalborg-trener Peter Bredsdorff-Larsen likner det en korsbåndskade og i så fall risikerer han så mye som ni måneder på sidelinja. Det vil være en tøff smell for Kjelling, som fikk VM ødelagt.

Han ble kvitt magesmertene til mesterskapet i Sverige, og var på vei mot storformen igjen. Så ble han syk, og VM ble spolert.

Det var en smell for både Kjelling og Norge.

Viktige kvalikkamper Robert Hedin mente nemlig Kjelling var i magisk form i Danmark før jul - og Oslo-gutten sa at han trolig aldri hadde spilt bedre enn i høstsesongen.

- Han hadde vel ti mål i snitt eller noe sånt før han ble skadd. Han var helt magisk, sa landslagssjef Robert Hedin til Dagbladet.

Nå kan resten av sesongen gå i vasken - og i verste fall også starten av den neste.

9. mars spiller Norge EM-kvalik borte mot Tsjekkia og fire dager seinere møtes lagene i Stavanger. Kvalifiseringen avsluttes i juni, med kamper mot Nederland og Hellas.

PS! Aalborg tapte 30-38 mot russerne og nå blir det vanskelig å gå videre i Champions League. De er nødt til å vinne de to siste kampene, i tillegg til at andre resultater går deres vei.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer