<strong>SYK:</strong> Kristian Kjelling har vært dårlig i flere kamper, og kan miste Island-kampen i tillegg til kveldens møte med Brasil.
SYK: Kristian Kjelling har vært dårlig i flere kamper, og kan miste Island-kampen i tillegg til kveldens møte med Brasil. Vis mer

Kjelling kan miste de to neste kampene

Møtet med Island i fare på grunn av bihulebetennelse. Ege har fortsatt magekramper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Direkte 19.10: Følg Brasil - Norge i vårt håndballstudio

LINKÖPING (Dagbladet): Robert Hedin var en svært lettet landslagssjef etter gårsdagens seksmålsseier mot Østerrike.

Nå bør nemlig plassen i mellomspillet være sikret, for Norge skal ikke ha store problemer mot Brasil i kveld.

- Jeg kommer til å starte med toppet mannskap, og så får vi se hva vi gjør utover i kampen, sier Hedin.

Mye trøbbel Spørsmålet er bare hvor mange spillere han har å velge blant. Hedin har slitt med mange skade- og sykdomsproblemer i forkant av og under VM. Stadig havner nye spillere på usikkerhetslista, og dette er landslagslege Thomas Torgalsens diagnoser i dag:

• Steinar Ege pådro seg et magevirus før åpningskampen mot Japan, men var tilbake på banen i går kveld. Etter kampen var han helt tom.

- Han har sovet godt, men det tar noen dager å fylle opp kroppen igjen. Han kan fortsatt få magekramper bare han står oppreist, sier Torgalsen.

• Kristian Kjelling så gårsdagens kamp fra hotellsenga, med feber. Kjelling har pådratt seg bihulebetennelse

- Han følte seg bra i dag, men er ikke helt frisk, derfor står han i hvert fall over kveldens kamp. Medisinsk sett regner jeg med at Kristian er frisk innen torsdagen, men det blir opp til Robert å ta den sportslige vurderinga, sier landslagslegen.

<strong>SYKDOMSHULL:</strong> Trener Robert Hedin har en del ekstra å tenke på med all sykdommen som har rammet troppen.
SYKDOMSHULL: Trener Robert Hedin har en del ekstra å tenke på med all sykdommen som har rammet troppen. Vis mer

- Kristian har feber, og han må bli helt frisk før vi bruker ham. Vi tviler på at han rekker torsdagens kamp mot Island, han har vært dårlig i flere dager nå, sier Hedin.

• Etter kampen ble det kjent at også Ole Erevik har pådratt seg noe småsykdom

- Han er litt forkjølet og hes, men har ikke feber og jeg vil ikke karakterisere ham som syk. Derfor regner jeg med at Ole stiller i kveld, sier Thomas Torgalsen.

Skal slå Brasil Norge skal klare å slå Brasil uten toppet mannskap - selv om det ble tap for dem i Skedsmohallen før mesterskapet. Det vil neppe skje igjen, for brasilianerne virket slitne mot Ungarn i går kveld.

Usikkerheten rundt målvaktene er derimot svært dårlig nytt for Norge.

Planen har nemlig hele veien vært at Steinar Ege skulle stå over Brasil-kampen, for å hvile en godt voksen kropp. Hvis han blir tvunget til å stå, er det svært ugunstig for Norge.

- Jeg vil veldig gjerne at Ole (Erevik) skal stå kampen i kveld. Vi får se i løpet av ettermiddagen hvordan han er, sier Robert Hedin.

<strong>TAR TID:</strong> Steinar Ege kan fortsatt få magekramper i oppreist stilling.
TAR TID: Steinar Ege kan fortsatt få magekramper i oppreist stilling. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer