BLIR I DANMARK: I forrige uke bekreftet Aalborg at de ikke kom til enighet med Kristian Kjelling (t.v.) om ny kontrakt. Fra neste sesong skal han spille for Bjerringbro-Silkeborg - som ligger to plasser høyere på tabellen. Foto: Henning Bagger / NTB Scanpix
BLIR I DANMARK: I forrige uke bekreftet Aalborg at de ikke kom til enighet med Kristian Kjelling (t.v.) om ny kontrakt. Fra neste sesong skal han spille for Bjerringbro-Silkeborg - som ligger to plasser høyere på tabellen. Foto: Henning Bagger / NTB ScanpixVis mer

Kjelling klar for ny dansk klubb

Skriver under for serietoeren.

(Dagbladet:) Kristian Kjelling (32) blir værende i dansk håndball. I dag forteller Bjerringbro-Silkeborg på sine nettsider at den norske landslagsstjerna har skrevet under på en toårskontrakt.

Dermed brukte han ikke mange dagene på å finne seg ny klubb, etter at det i forrige uke ble kjent at hans nåværende kontrakt med Aalborg går ut i etterkant av sesongen.

- Har alt på plass
- Bjerringbro-Silkeborg er et topplag, og en klubb som har alt på plass. Jeg merker at klubben har ambisjoner, og det var selvfølgelig meget fristende at et av de beste danske lag ville ha meg, sier Kjelling til klubbens nettside.

- Jeg har en forhåpning om å være med i toppen og være med på å ta gullet. Det tror jeg at jeg kan i Bjerringbro-Silkeborg, sier han.

- Kan avgjøre kamper
- Kristian Kjelling har gjennom lengre tid vært en av de spillerne som jeg svært gjerne ville ha til klubben - fordi jeg synes han har noen kvaliteter som vi mangler på banen. Han har det individuelle nivået som gjør at selv om laget ikke spiller godt, så kan han avgjøre kamper, sier hovedtrener Carsten Albrektsen.

Bjerringbro ligger på andreplass i den danske håndballserien, to poeng bak KIF Kolding - og seks foran Aalborg.