Kjelling kutter landslaget på ubestemt tid

- Har ikke noe med resultatet på lørdag å gjøre.

TAR PAUSE:  Kristian Kjelling er med i VM-kvaliken til helga, så tar han pause fra landslaget. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TAR PAUSE: Kristian Kjelling er med i VM-kvaliken til helga, så tar han pause fra landslaget. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kristian Kjelling (31) tar en pause fra det norske landslaget i håndball på ubestemt tid når VM-kvalifiseringen er ferdig til helgen. Det er ikke klart når veteranen vender tilbake, melder TV 2.

31-åringen har flere ganger tidligere vurdert landslagspause. Nå gjør han altså alvor av planene.

- Ja, jeg tar en pause. Dette har ikke noe med resultatet nå på lørdag å gjøre. Jeg hadde et møte med Robert (landslagstrener Hedin) i februar hvor jeg fortalte at jeg hadde lyst til å ta en pause fra landslaget. Avtalen er at jeg er med ut kvaliken. Så tar jeg en pause, sier Kjelling.

Kjelling merker slitasje på kroppen.

- Jeg har sett på meg selv som landslagsspiller siden jeg var 18 og gjør det fortsatt. Men dette har med følelsen jeg har hatt de siste mesterskapene. Den har ikke vært positiv. Jeg begynner å bli eldre og har vært mye skadet, sier Kjelling.

Kjelling utelukker ikke at han returnerer til landslaget om han får styr på kroppen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer