<strong>SKUFFET:</strong> Kristian Kjelling var langt nede etter tapet for Ungarn. Nå er han også blitt så syk at han ikke får trent, men han rekker trolig morgendagens kamp mot Østerrike. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX
SKUFFET: Kristian Kjelling var langt nede etter tapet for Ungarn. Nå er han også blitt så syk at han ikke får trent, men han rekker trolig morgendagens kamp mot Østerrike. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX Vis mer

Kjelling må under dyna

Er syk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LINKÖPING (Dagbladet): Kristian Kjelling spilte mot Ungarn i går, selv om han har slitt med luftveiene. Og han ville ikke bruke sykdommen som en unnskyldning etter den skuffende avslutningen på kampen.

Nå er venstrebacken blitt verre.

- Kristian har bihuleproblemer. Han startet på en antibiotikakur i går og vil ta det med ro i dag, sier landslagslege Thomas Torgalsen.

Kjelling deltok derfor ikke på pressetreffet tidligere i dag og vil heller ikke trene sammen med laget. Det er senga som gjelder for 30-åringen.

- Jeg vil tro det bedrer seg til i morgen. Han har spist, men vil nå krype under dyna igjen, sier Torgalsen.

Norge møter Østerrike i morgen kveld og etter alt å dømme er Kjelling på banen da.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer