Kjelling må velge mellom VM og operasjon

- Nedslående beskjed, sier 30-åringen.

MAGESMERTER: Kristian Kjelling har slitt med smerter i magen i lang tid. Nå vurderer han å legge seg under kniven allerede før VM. 
Foto: Alf Ove Hansen / Scanpix
MAGESMERTER: Kristian Kjelling har slitt med smerter i magen i lang tid. Nå vurderer han å legge seg under kniven allerede før VM. Foto: Alf Ove Hansen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kristian Kjelling (30) har slitt med smerter i magen over lengre tid.

Etter undersøkelser i går anbefaler legene operasjon.

- Med nok hvile mellom øktene kan jeg fortsette å spille og trene som før, men på et eller annet tidspunkt må jeg operere. Om det blir nå, eller til sommeren, må jeg blant annet konferere med min arbeidsgiver Aalborg om, sier Kristian Kjelling til Dagbladet.

- VM kan ryke Kjelling har i lengre tid slitt med smerter i nederste delen av magen, særlig etter store belastninger, og legene ved Norges idrettsmedisinske institutt (NIMI), var entydige i sine konklusjon etter undersøkelsene i går.

- De sier jeg må foreta et inngrep, det vil si å gjøre et snitt i vevet i nederste delen av magen, for at jeg skal kunne bli helt bra igjen. Det er jeg selvsagt innstilt på å gjøre, spørsmålet er bare når, sier Kjelling.

- Frykter du at resten av sesongen i Danmark og VM i Sverige ryker?

- Ja, klart. Hvis jeg velger operasjon nå, gjør det nok det, men som sagt: Jeg vil konferere med Aalborg og landslagsledelsen før jeg bestemmer meg, sier Kjelling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer