<strong>FRYKTET NI MÅNEDER:</strong> Aalborg-ledelsen fryktet at Kristian Kjelling ble ute i ni måneder med korsbåndskade. Det er leddbåndet som er ødelagt, og kanskje kan han begynne å trene igjen om seks uker. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
FRYKTET NI MÅNEDER: Aalborg-ledelsen fryktet at Kristian Kjelling ble ute i ni måneder med korsbåndskade. Det er leddbåndet som er ødelagt, og kanskje kan han begynne å trene igjen om seks uker. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer

Kjelling mister resten av sesongen

Bedre enn fryktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Håndballstjernen Kristian Kjelling mister resten av sesongen på grunn av en kneskade.

Det ble klart onsdag. Kjelling har strukket et leddbånd i kneet. Han måtte hinke av banen etter få minutter i helgens mesterligakamp.

Først om seks uker kan AaB-spilleren starte gjenopptreningen, og dermed kommer han ikke til å spille flere kamper denne sesongen. Ifølge klubblege Torben Lauritsen blir imidlertid nordmannen klar til neste sesong.

AaB-trener Peter Bredsdorff-Larsen synes det er leit at han mister en av sine største profiler så kort tid før sluttspillet.

- Sjansen for å kjempe i toppen og forsvare mesterskapet vi vant i fjor, er ikke blitt større av at Kjelling ikke kan være med, sier Bredsdorff-Larsen til sporten.tv2.dk.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer