Kjelling mister resten av sesongen

Bedre enn fryktet.

FRYKTET NI MÅNEDER: Aalborg-ledelsen fryktet at Kristian Kjelling ble ute i ni måneder med korsbåndskade. Det er leddbåndet som er ødelagt, og kanskje kan han begynne å trene igjen om seks uker. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
FRYKTET NI MÅNEDER: Aalborg-ledelsen fryktet at Kristian Kjelling ble ute i ni måneder med korsbåndskade. Det er leddbåndet som er ødelagt, og kanskje kan han begynne å trene igjen om seks uker. Foto: Håkon Mosvold Larsen / ScanpixVis mer

Håndballstjernen Kristian Kjelling mister resten av sesongen på grunn av en kneskade.

Det ble klart onsdag. Kjelling har strukket et leddbånd i kneet. Han måtte hinke av banen etter få minutter i helgens mesterligakamp.

Først om seks uker kan AaB-spilleren starte gjenopptreningen, og dermed kommer han ikke til å spille flere kamper denne sesongen. Ifølge klubblege Torben Lauritsen blir imidlertid nordmannen klar til neste sesong.

AaB-trener Peter Bredsdorff-Larsen synes det er leit at han mister en av sine største profiler så kort tid før sluttspillet.

- Sjansen for å kjempe i toppen og forsvare mesterskapet vi vant i fjor, er ikke blitt større av at Kjelling ikke kan være med, sier Bredsdorff-Larsen til sporten.tv2.dk.

(NTB)