- Kjelling til Portland

En av Europas beste klubber.

(Dagbladet.no:) Under EM i januar gikk det rykter om at Kristian Kjelling var klar for den spanske storklubben Portland San Antonio.

Da ønsket han ikke å si noe til Dagbladet.no om hvor han kommer til å spille etter sesongslutt, annet enn å avkrefte at han hadde skrevet under for Portland.

Nå melder NTB at Kjelling skal ha blitt enig med de regjerende seriemesterne Portland om en kontrakt.

Der vil han i så fall spille sammen med kroatiske Ivano Balic, kanskje verdens beste håndballspiller. De to kjenner hverandre fra før godt fra den spanske ligaen, og Kjelling skrøt gjentatte ganger av playmakeren under EM.

Bakspilleren er nå i Ademar Leon, men det har lenge vært klart at storscoreren vil forlate klubben til sommeren. Han har også vært koblet til Barcelona (som vant Champions League i fjor) og flere klubber i Tyskland.

Kjelling ønsker ikke å si noe om opplysningene til NTB.

PÅ VEI BORT: Kristian Kjelling kommer til å forlate Ademar Leon, men vil foreløig ikke si hvor han skal spille neste år. Foto: SCANPIX
PÅ VEI BORT: Kristian Kjelling kommer til å forlate Ademar Leon, men vil foreløig ikke si hvor han skal spille neste år. Foto: SCANPIX Vis mer
SUPERLAG: Ivano Balic spiller i Portland, en spiller Kristian Kjelling mener er en av verdens aller beste.